Trupe k-pop care sunt mult mai populare internațional decât în Coreea

Popularitatea muzicii k-pop a crescut internațional, iar grupurile își stabilesc tot mai rapid prezența și reputația în străinătate, în afara Coreei.

Aceste câteva grupuri au reușit să devină mult mai populare în alte țări ale lumii, decât în țara de proveniență, iar motivele pot fi multe și diverse, printre care cunoașterea limbii engleze, evoluțiile internaționale, dar și suprasaturarea pieței din Coreea, etc.

Haideți să vedem care sunt aceste trupe cu un fandom mare internațional!

Stray Kids

În timp ce Stray Kids a câștigat inițial interes din partea internauților coreeni pentru că este un grup de la JYP Entertainment, care își produce singur muzica, acum există mult mai mult interes inernațional în comparație cu cel local, și se vede foarte clar. Cu toate acestea, noile lansări  “God’s Menu” și „Back Door”, le-au adus băieților mulți fani atât din ​​Coreea, cât și din străinătate.

ATEEZ

ATEEZ a reușit să câștige repede faima internațională, datorită reality show-ului pe care l-au filmat în SUA înainte de debut. Grupul, care a fost promovat inițial sub numele de KQ Fellaz pe Youtube, este iubit de fanii din întreaga lume, chiar dacă Coreea nu îl cunoaște sau nu îl ia în serios încă.

EVERGLOW

Succesul internațional al trupei EVERGLOW a început cu piesa lor de debut „Bon Bon Chocolate”. În timp ce popularitatea lor în Coreea crește destul de încet, grupul este încă foarte popular în străinătate.

KARD

Unul dintre aspectele unice ale trupei KARD este faptul că vorbim despre un grup co-ed (mixt), ceva rar în industria K-Pop. Fanii din SUA au fost extaziați să vadă un grup mixt și le-au arătat mult sprijin membrilor. În timp ce KARD nu este încă foarte cunoscută în Coreea, baza lor de fani din țara de origine nici nu se poate compara cu cea internațională.

MONSTA X

MONSTA X este populară printre fanii internaționali datorită conceptelor intense și întunecate abordate de-a lungul timpului. Trupa totuși are o reputație în Coreea, dar sunt mai bine cunoscuți pentru fizicul lor decât pentru muzica lor, la ei în țară.

Dreamcatcher

Dreamcatcher a atras instantaneu privirile fanilor internaționali cu conceptul lor unic de rock, coșmar – ceva foarte diferit de grupurile de fete sau conceptele drăguțe, având tente de rock japonez. Sunt deosebit de populare în Europa și în alte părți ale Occidentului, însă țara lor nu le prea cunoaște.

A.C.E

Talentul trupei A.C.E a fost recunoscut pe scară largă în America Latină, iar grupul chiar a ținut și turnee acolo. Cu toate acestea, ei nu au atras încă popularitatea în Coreea.

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s