Chani din SF9, Park Jung Yeon și Lee Seung Hyub din N.Flying au confirmat participarea la o nouă K-drama muzicală!

SF9’s Chani, Park Jung Yeon, And N.Flying’s Lee Seung Hyub Confirmed For New Musical Fantasy Drama

Sunteți pregătiți pentru un nou serial cu multă muzică și idoli răpitori?

K-drama postului SKY Channel intitulată deocamdată “Are You Leaving” a anunțat că și-a definitivat distribuția principală.

Bazată pe un webtoon cu același nume, „Are You Leaving” este o dramă romantică muzicală  care urmărește dragostea și visele tinerilor de 20 de ani. Chani de la SF9 va juca rolul lui Park Yeon, un muzician cunoscut ca unul dintre cele trei genii muzicale din vremea sa, alături de U Reuk și Wang San Ak. Actrița debutantă Park Jung Yeon va juca rolul lui Min Yoo Jung, o tânără care face busking. Rolul lui Lee Won, muzician în trecut și idol popular în prezent, va fi interpretat de Lee Seung Hyub, liderul trupei N.Flying, Un alt personaj de urmărit va fi Do Young, care este directorul unei agenții de divertisment.

Chani a devenit celebru cu rolul său în drama de succes „SKY Castle”. Prin personajul său Park Yeon, el va înfățișa un muzician genial din trecut. Are o personalitate bună, onestă și naivă, iar dragostea este totul pentru el.

Park Jung Yeon, care a jucat în drama „King Maker: The Change of Destiny”, va prelua rolul îndrăzneței Min Yoo Jung. Când era tânără, familia ei a fost despărțită după ce a dat faliment, iar de atunci ea a rămas singură să se întrețină. Înfruntând dificultăți financiare ca adult, Yoo Jung suspendă studiile temporar și își umple timpul cu mai multe locuri de muncă cu jumătate de normă. Într-o zi, ea îl trezește pe Park Yeon și începe să aibă curaj în urmărirea viselor sale de a deveni cântăreață.

Liderul N.Flying și actorul Lee Seung Hyub va interpreta rolul unui vocalist pasionat prin personajul său Lee Won. În calitate de vocalist vedetă, are un simț extraordinar a ceea ce își dorește și determinare atunci când vine vorba de muncă. Mai degrabă decât cu talent natural, el s-a ridicat la vârf datorită muncii sale. El va aplica această etică de lucru misiunii sale de a câștiga inima lui Yoo Jung.

„Are You Leaving” se va derula pe fundalul sălilor de muzică de la curtea din epoca Joseon, precum și al agențiilor de divertisment din vremurile actuale. Acesta își propune să fie prima  dramă web a cărei acțiune se desfășoară în epoci diferite, încorporând în același timp fantezia, muzica și romantismul.

“Are You Leaving” va fi prelansat pe  platforma Seezn OTT în ianuarie 2021, după care va fi lansat oficial și pe postul SKY Channel.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s