Curtea Supremă îl condamnă la un an de închisoare pe Choi Jong Bum, fostul iubit al Harei

Pe data de 15 octombrie, Curtea Supremă din Coreea de Sud l-a condamnat pe Choi Jong Bum (în vârstă de 29 de ani) la un an de închisoare pentru atac și amenințare.

Anterior, Choi Jong Bum a fost acuzat că și-a atacat fosta prietenă, pe regretata artistă Goo Hara. Procurorii au arătat că Choi Jong Bum a amenințat-o că va face publice înregistrări private, a amenințat reprezentanții agenției pentru a obține scuze, a distrus proprietatea artistei și a încălcat legile digitale privind hărțuirea/agresiunea sexuală, după ce polițiștii au găsit fotografii ale vedetei făcute fără consimțământul ei.

Inițial, Choi Jong Bum a fost condamnat la o perioadă de 3 ani de probă, timp în care, dacă ar fi fost găsit vinovat de altă acuzație adițională, ar fi fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare. Într-un proces ulterior, instanța a considerat că sentința lui Choi a fost prea permisivă și a decis o pedeapsă de 1 an de închisoare. În timpul ambelor procese, Choi a fost găsit vinovat de agresiune și amenințare, dar instanța a stabilit că nu există suficiente dovezi care să susțină că fotografiile Harei au fost făcute fără consimțământul ei.

Astăzi, Curtea Supermă a făcut oficiale deciziile luate de tribunalul anterior, condamnându-l pe Choi la un an de închisoare.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s