Plecarea actriței Kim Sae Ron din drama „Dear.M” stârnește zvonuri + agenția oferă o declarație

Kim Sae Ron Leaves Cast Lineup For “Dear.M” Starring NCT’s Jaehyun + Noh Jung Ui In Talks To Join Drama

Agenția lui Kim Sae Ron, Gold Medalist, precum și echipa de producție a dramei ,,Dear.M” au răspuns zvonurilor despre retragerea actriței din distribuție.

“Dear.M” va urmări procesul de căutare al unui anonim „M”, care întoarce Universitatea Seoyeon cu susul în jos după ce postează secretele studenților pe o comunitate online. Această dramă este un spin-off al popularului serial „Love Playlist” care a adunat peste 500 de milioane de vizualizări.

Potrivit zvonurilor, conflictul a apărut pentru că echipa de producție a menționat numele lui Kim Sae Ron după Park Hye Soo și Jaehyun din NCT. Ilgan Sports a declarat în raportul lor că ordinea în care numele se pune în articole despre distribuția unor drame este o problemă sensibilă în industria filmului și a divertismentului. Unele drame enumeră actorii pe baza experienței lor, pentru a evita problemele.

Kim Sae Ron și-a făcut debutul în 2009 prin filmul „Traveller” și a jucat în diverse filme și drame în ultimii 11 ani. Pe de altă parte, Park Hye Soo și-a făcut debutul în actorie în 2015 prin drama „The Gang Doctor”. Ea este în industrie de cinci ani și este cu șase ani mai mare decât Kim Sae Ron.

În data de 14 octombrie, “Dear.M” a răspuns știrilor prin următoarea declarație: “Ambele părți au ajuns la un acord și au decis să se susțină reciproc. Este neplăcut când ne gândim că asemenea zvonuri false au apărut.”

Gold Medalist a spus: “Kim Sae Ron a decis să se retragă din dramă după o discuție cu echipa de producție. Nu putem spune motivul, deoarece este o situație internă, dar cele două părți au comunicat fără probleme.”

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s