BLACKPINK s-a reîntors la emisiunea „Running Man”

BLACKPINK’s Rosé Sets Up Jun So Min And Yang Se Chan While Jennie Throws Lee Kwang Soo Off In “Running Man”

Grupul a fost invitat la episodul din 18 octombrie al emisiunii „Running Man”!

Membrii distribuției au aplaudat când membrele BLACKPINK au dansat pe noua piesă, „Lovesick Girls”. Jun So Min, care a primit pedeapsa de săptămâna trecută, a devenit „a cincea membră” BLACKPINK și li s-a alăturat dansului.

Unul dintre jocurile pe care distribuția le-a jucat cu BLACKPINK a fost „jocul adevărului”, în care fetele au purtat urechi de pisică care se mișcau dacă celui ce le purta i se schimba starea de spirit sau dacă era uimit.

Rosé a întrebat-o pe Jun So Min: „Ai crezut că poți lua locul uneia dintre membre în timpul repetiției de dans de la început, nu?” Jun So Min a negat, însă i s-au mișcat urechile. Apoi a fost întrebată dacă îl place pe Yang Se Chan iar urechile i s-au mișcat din nou. Yang Se Chan a șocat-o pe Jun So Min întrebând-o: „Pot să mănânc ramyun la tine acasă?”, Dar Rosé a primit ultimul cuvânt întrebându-l pe Yang Se Chan dacă chiar voia să meargă acasă la ea să mănânce ramyun. (În Coreea, a merge la cineva acasă să mănânci ramyun înseamnă să petreci o noaptea acolo.)

Jennie a fost întrebată cine are cea mai dezordonată cameră și ea a răspuns fără ezitare: „Lisa”. Întrebată dacă se crede cea mai frumoasă din BLACKPINK, ea a spus: „Da”. Cu toate acestea, urechile lui Jennie au continuat să se miște indiferent de modul în care a răspuns la întrebare. Confuz, Lee Kwang Soo a întrebat-o: „La ce te mai gândești?” la care a răspuns: „La tine.” Mergând pe aceeași idee, Jennie a răspuns: „De tine.” din nou, când Lee Kwang Soo a întrebat-o dacă există vreun băiat de care îi place.

Când i-a venit rândul să pună întrebări, Jennie l-a întrebat pe Lee Kwang Soo: „Sun Bin unni este bine?” și „Cine este mai frumoasă, Sun Bin sau Jisoo?” (Actrița Lee Sun Bin este iubita lui Lee Kwang Soo) Mai târziu, Lee Kwang Soo a spus că Rosé este cea mai frumoasă membră al grupului BLACKPINK iar Jennie a fost tachinată de restul când i s-au mișcat urechile. Cu toate acestea, Jennie a încheiat triumfător, întrebându-l pe Lee Kwang Soo dacă a revăzut videoclipul în care a făcut o poezie pentru el într-un episod anterior din „Running Man”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s