Rain și Kwon Sang Woo se laudă într-un mod haios cu căsniciile lor

Rain And Kwon Sang Woo Adorably Boast About Married Life With Kim Tae Hee And Son Tae Young

Rain și Kwon Sang Woo nu s-au putut abține și au început să se laude cu căsniciile pe care le au cu actrițele Kim Tae Hee, respectiv Son Tae Young.

În ultimul episod al emisiunii de pe internet a lui Rain, „Season B Season”, acesta și-a petrecut timpul cu unul dintre prietenii săi apropiați, Kwon Sang Woo.

Când se aflau în mașină, Rain a precizat că atât el cât și Kwon Sang Woo sunt niște soți excelenți: „Sincer să fiu, nu există persoane mai familiste și mai bune decât noi doi. Gândește-te la asta. Luăm micul dejun apoi mergem la sală. Luăm prânzul apoi mergem la sală. Luăm cina apoi mergem la sală.”

Kwon Sang Woo l-a aprobat apoi a spus: „Soției mele îi place când îi spun că mă duc la sală și intru în camera de lângă. Știi de ce? Pentru că nici măcar nu trebuie să părăsesc casa.”

Kwon Sang Woo a început să se laude: „Am împlinit 12 ani de căsătorie și să fiu sincer, încă pare că suntem la începutul relației.” Apoi l-a surprins pe Rain, adăugând: „Soția mea nu mi-a arătat încă vreuna dintre funcțiile corpului sau lucruri de genul. Nu am simțit sau auzit nimic niciodată.”

Când l-a întrebat pe Rain: „Ce zici de tine?”, cântărețul i-a răspuns: „Încă facem acest lucru. Ne sărutăm în fiecare zi, dimineața înainte de a ieși din casă și seara.

Kwon Sang Woo, neimpresionat de răspunsul lui Rain, l-a întrebat: „Ăsta nu este unul din acele lucruri care ar trebui făcute zi și noapte, indiferent ce oră este, fără un program fix? Ce-i asta, EBS (Stația de televiziune educațională a Coreei de Sud)? Voi vă sărutați doar dimineața și seara?”

Kwon Sang Woo a continuat și a povestit că el și Son Tae Young au sărbătorit cea de-a douăsprezecea aniversare de la căsătorie în septembrie.

Am închiriat un bar de jazz și o formație.” apoi actorul a adăugat „și i-am cântat o melodie.” Impresionat, Rain a răspuns: „Wow, ești un romantic.”

Puteți urmări întregul moment mai jos.

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s