Wonho: Să încep ca artist solo a fost singurul mod în care puteam să îmi întâlnesc fanii.

 

Wonho recunoaște într-un interviu că nu a fost putut să revină în trupa MONSTA X într-un interviu pentru cei de la RollingStone India, clarificând motivul pentru care a debutat solo.

Interviul lui Wonho a fost făcut în ziua dinaintea concertului său solo dar difuzarea lui s-a produs în urmă cu trei zile.

În interviu, idolul a povestit despre albumul său, legătura cu fanii, faptul că fizicul său impresionant a devenit viral pe TikTok, noile proiecte etc.

Idolul a pregătit foarte multe începând din luna martie, atunci când situația lui legală a fost clarificată, pentru a putea lansa un album, un canal personal de YouTube și chiar și un concert online. De asemenea, idolul spune că va reveni în această iarnă cu a doua parte a albumului „Love Synonym„: „Încă discutăm conceptul general al următorului album”.

Wonho a explicat și motivele pentru care a ales să revină în industrie cu o carieră solo: ” Să încep ca artist solo a fost singurul mod în care puteam să îmi întâlnesc fanii.” Ne reamintim cât de gălăgioși au fost fanii MONSTA X timp de 5 luni, cerând în continuu revenirea lui Wonho, de care le era foarte dor.

Artistul a adăugat că a lucrat foarte mult pentru a putea debuta solo cât mai curând: ‘Am încercat să continui să lucrez mult, pentru a putea să îmi întâlnesc fanii cât mai curând posibil. De asemenea, nu am vrut să îi las să aștepte.”

Deși câțiva fani ai artistului solo au contestat traducerea, spunând că el a spus că el ar fi spus „a existat un mod” și nu „un singur mod”, majoritatea celor care l-au ascultat au înțeles că idolul nu a avut de ales în privirea carierei sale muzicale, fiind cunoscut faptul că idolii coreeni nu revin în trupele pe care le-au părăsit din cauza mentalităților din țara lor. 

Cu siguranță că acum fanii Monbebe care se îndoiau poate de motivul pentru care Wonho nu a revenit în MONSTA X au înțeles că, în ciuda declarațiilor agenției Starship, care a precizat că îl susține orice decizie ar lua, Wonho nu a putut alege la vremea respectivă revenirea în trupă.

 

 
 
 
Voi ce părere aveți?
 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s