NCT adună peste un milion de albume vândute cu al doilea album “RESONANCE Pt. 1”!

NCT Earns Title Of “Million Seller” With 2nd Album “RESONANCE Pt. 1”

NCT intră în clubul exclusivist al trupelor din K-pop care au vândut peste 1 milion de albume!

Lucrurile arată excelent pentru NCT, întrucât își bate propriile recorduri la o săptămână la revenirea  cu „RESONANCE Pt. 1. ”

După lansarea sa pe 12 octombrie, 815 628 de exemplare ale albumului au fost vândute în Coreea. La aceste cifre  se adaugă la 400 470 de exemplare vândute în străinătate, în țări precum China și Statele Unite, acumulând un număr total care depășește 1 216 098 de exemplare (din 18 octombrie).

Depășirea acestui prag de referință  este semnificativă în special pentru NCT, deoarece este cel mai rapid și cel mai mare record al grupului- peste un milion de vânzări în șapte zile! Totodată albumul a acumulat 1,1 milioane de precomenzi și aproximativ 100 000 de exemplare suplimentare s-au vândut odată cu lansarea sa, fapte care arată popularitatea crescândă a NCT.

Al doilea album complet al NCT 127 a realizat anul acesta vânzări cumulate de peste 1,4 milioane de exemplare. „Reload” de la NCT Dream a vândut aproximativ 670 000 de exemplare, în timp ce primul album complet al WayV din 2019 s-a vândut în jur de 280 000 de exemplare. Vânzările totale de albume pentru NCT din 2020 sunt de peste 3,6 milioane de albume, indicând prezența tot mai importantă a grupului în industria muzicală.

Fiecare grup NCT a avut realizări semnificative, ceea ce demonstrează potențialul lor de a se dezvolta în continuare atât pe piețele interne, cât și pe cele globale.

Felicitări NCT pentru rezultatele lor uimitoare!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s