Ji Soo, Kim So Hyun, Kang Ha Neul, Lee Ji Hoon și alții confirmați pentru o nouă dramă istorică

Ji Soo, Lee Ji Hoon, And More Confirmed To Join Kim So Hyun And Kang Ha Neul In New Historical Drama

Noua dramă istorică „River Where the Moon Rises” (titlu literal) dezvăluie distribuția completă!

„River Where the Moon Rises” ne va relata povestea dintre Pyeonggang și On Dal, personajele unui basm clasic Goguryeo. Pyeonggang, cunoscut și drept Yeom Ga Jin, este o femeie ambițioasă și visează să devină prima femeie ce va conduce Goguryeo, folosindu-se de sentimentele lui On Dal pentru a-și atinge țelurile.

După cum a fost confirmat anterior, Kim So Hyun va juca rolul luii Pyeonggang, care este o prințesă din născare crescută ca un soldat. Aceasta este inteligentă și calculată. Ji Soo a primit rolul lui On Dal, un bărbat liniștit, pașnic, care merge împotriva principiilor sale pentru a o proteja pe Pyeonggang. Kang Ha Neul îl va juca pe tatăl lui On Dal, Oh Hyup, conducătorul tribului Sunnobu și general al Goguryeo.

Lee Ji Hoon îl va juca pe generalul de elită Go Geon, perfect în orice face. Pentru prima dată în viața sa, dorește să o facă pe Pyeonggang a sa și intră într-o luptă aprigă pentru a-i câștiga inima.

Choi Yoo Hwa va juca rolul lui Hae Mo Young, determinată să controleze ținutul Goguryeo și să se joace cu el așa cum dorește ea. E o femeie frumoasă, meticuloasă și cu o putere specială de a vedea viitorul, ceea ce este un secret pe care-l ține ascuns. Hae Mo Young se îndrăgostește de Go Geon, fapt ce transformă totul într-o intrigă captivantă.

Un reprezentant al producției a declarat: „Am suplinit distribuția și actorii se potrivesc 100% cu personajele din scenariu. Vrem să ne axăm pe talentele lor actoricești și chimia dintre personaje. Sperăm să vă placă felul în care actorii vor portretiza iubirea dintre Pyeonggang și On Dal în povestea Goguryeo, dar și ce mesaj încearcă să transmită societății din prezent.”

„River Where the Moon Rises”  are scenariul scris de Han Ji Hoon, ce a lucrat anterior la producții precum „Woman of 9.9 Billion” și „Temptation”. Yoo Sang Ho, cunoscut pentru „Saimdang, Light’s Diary” și „King Maker: The Change of Destiny”, va regiza producția. Drama va fi difuzată în prima parte a anului 2021.

sursă

Un gând despre „Ji Soo, Kim So Hyun, Kang Ha Neul, Lee Ji Hoon și alții confirmați pentru o nouă dramă istorică

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s