Hanbin (B.I) postează pe Instagram pentru dată în 16 luni!

기사 대표 이미지:[SBS Star] Former iKON B.I Updates His Instagram for the First Time in 16 Months

Revine Hanbin în public? Fostul lider de la iKON a postat pentru prima dată pe contul său de Instagram după mai bine de un an.

Pe 23 octombrie, Hanbin a postat două fotografii pe contul său de Instagram. După ce a părăsit industria, idolul nu a mai publicat nimic pe acest cont. În prima poză putem vedea umbra sa reflectată în apa adunată pe jos de la ploaie. A doua poză arată o bancă părăsită dintr-un parc.

Sunt primele imagini pe care Hanbin le postează după ultimul său mesaj transmis fanilor în luna iunie anul trecut, atunci când a ieșit din trupa iKON și contractul său cu agenția YG Entertainment a fost terminat.

Cu toate acestea, Hanbin nu a scris nimic sub fotografiile sale, deci nu este foarte clar ce mesaj a dorit să transmită prin ele. În orice caz, postarea indica faptul că idolul ar putea reveni în curând în public, iar fanii din lumea întreagă sunt extrem de entuziasmați de această perspectivă.

Reamintim că tot în luna octombrie a fost dezvăluit faptul că Hanbin a fost numit oficial director executiv al IOK Company,

Sursa

Un gând despre „Hanbin (B.I) postează pe Instagram pentru dată în 16 luni!

  1. Pingback: B.I șterge postarea în care își cerea scuze pentru controversa cu droguri de pe rețelele de socializare | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s