Jungkook dezvăluie că a participat la realizarea noului videoclip al trupei BTS!

Fanii ARMY sunt super entuziasmați după ce maknae-ul trupei BTS le-a spus că s-a implicat personal în realizarea noului videoclip pentru comeback.

Jungkook a apărut live pe canalul oficial de  YouTube al grupului. În timpul live-ului, idolul a surprins pe toți cu un anunț incredibil legat de revenirea trupei: „Nu pot spune chiar că am regizat videoclipul muzical, dar am avut o contribuție în realizarea sa de această dată. A fost cu adevărat distractiv.”

Apoi a continuat: „A fost destul de dur. Regizorul și cu mine am petrecut mult timp discutând despre videoclipul muzical, și cu siguranță nu a fost ușor. Am vrut să editez unele scene personal și să le predau regizorului, dar nu am găsit timp pentru asta.  Sunt puțin trist că nu am putut depune mai mult efort pentru asta.”

Vedeta K-pop a adăugat: „Există o mulțime de lucruri diferite pe care vreau să le fac în acest moment, așa că îmi este destul de greu să îmi pun toată energia în realizarea videoclipurilor”.

În cele din urmă, el a spus: „Dar vreau să fac un videoclip cu mine și colegii mei în viitor. Când o voi face, vreau să fac tot posibilul. Îmi voi pune serios sufletul în el”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s