Chanyeol și Sehun din EXO stârnesc o nouă controversă printre internauți

Internauții s-au împărțit în două tabere și vorbesc despre momentul dintr-un fost live de pe Instagram.

O postare de pe o populară comunitate online a stârnit interesul internauților care consideră că Chanyeol l-ar fi vorbit de rău pe Baekhyun. Postarea originală este intitulată: „Chanyeol l-a bârfit pe Baekhyun?”.

În videoclipul de mai jos, la minutul 1:08, Chanyeol și Gaeko din Dynamic Duo i s-au alăturat lui Sehun pentru a bea ceva. Sehun i-a întrebat care este artistul lor preferat iar Gaeko l-a dat ca răspuns pe Baekhyun, apoi cei trei au început să râdă.

În urma controversei recente a lui Chanyeol, internauții dezbat dacă cei trei se înțeleg sau nu. Unele dintre comentarii sunt: „Mie nu mi se pare ceva serios. Niște prieteni care se prostesc. Ar trebui să vă vedeți de viața voastră.”, „Ei bine, a pus piesa «Candy» a trupei H.O.T când fanii au cerut-o pe cea a lui Baekhyun. Coincidență? Nu prea cred.”, „Mi se pare că au vorbit tot felul de prostii despre Baekhyun înainte de a începe live-ul. De asta au început să râdă din senin având în vedere că nici o parte din propoziția «artistul meu preferat este Baekhyun» nu e amuzantă.” și „Mă simt eu prost pentru Baekhyun…”

Sursa

2 gânduri despre „Chanyeol și Sehun din EXO stârnesc o nouă controversă printre internauți

  1. Dumi

    Doamneeeee cum să ajungi să spui că Chanyeol si Baekhyun se urăsc…pe bune? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ChanBaek shippers where are you?!
    Si daca e sa ne luam numai decat dupa live-ul ala, se vede clar ca au băut alcool. În cazul asta oamenii mai rad si necontrolat sau fără un motiv anume.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s