MONSTA X dă lovitura finală înainte de comeback cu fragmente audio + Hyungwon despre revenirea pe album ca DJ H.ONE

HYUNGWON

MONSTA X a dezvăluit o previzualizare impresionantă a noului album care a ridicat la maxim anticiparea pentru albumul complet „FATAL LOVE „. Hyungwon a vorbit despre noul album și experiența lui ca autor.

În timp ce fragmentele audio ale celor 10 melodii de pe noul album album sunt incredibile, cu sunete originale  ce promit o muzică originală calitativă, ceea ce uimește și mai mult este faptul că albumul dezvăluie publicului larg alte trăsături uimitoare ale vocalistului Hyungwon.

Noul album cuprinde titlurile “LOVE KILLA”, “THRILLER”, “GUESS WHO”, “STAND TOGETHER”, “NIGHT VIEW”, “LAST CARNIVAL”, “GASOLINE”, “BEASTMODE” și “SORRY I’M NOT SORRY”. Totuși, ceea ce atrage atenția în mod deosebit este o melodia specială “NOBODY ELSE” care a fost scrisă și compusă de Hyungwon pentru prima dată.

“NOBODY ELSE” incorporează esența genului pop sofisticat. Spre exemplu, Hyungwon utilizează esențele de parfum pentru a se exprima, comparând dragostea cu un parfum care este puternic la început dar al cărui miros  dispare cu timpul.

Membrul MONSTA X este un dansator de excepție și un vocalist cu o voce  dulce, dar Hyungwon este cunoscut și pentru evoluțiile sale electrizante ca DJ. El a debutat ca DJ H.ONE la festivalul Ultra Korea (UMF), unde a evoluat doi ani la rând.

Activitatea lui ca DJ este acum trecută la agenția Highline, o subsidiară a companiei Starship, unde la începutul anului Wonho a semnat contract ca artist solo. DJ H.ONE are în palmaresul său lansări muzicale puternice, cu mai multe single-uri ca “ONE” și “MY NAME” sau “BAM! BAM! BAM” în care apare și colegul său de trupă  Joohoney.

HYUNGWON

Vorbind despre experiența de a compune prima lui melodie pentru MONSTA X, “NOBODY ELSE”, Hyungwon a transmis prin intermediul agenției sale Starship Entertainment : “Sunt doar bucuros să îi întâlnesc pe fanii mei prin muzică după 5 luni. Sunt mai încântat și agitat să pot evolua primul cântec compus de mine de pe album”.

El a adăugat că s-a simțit reconfortat să își vadă colegii de trupă evoluând pe melodia “NOBODY ELSE”, un cântec pentru care a muncit mult. Hyungwon a vorbit ca de obicei cu multă afecțiune despre membrii săi și a spus:  “Membrii s-au descurcat mult mai bine decât mă așteptam, deci am obținut un cântec și mai bun”. El a a adăugat: “Încă am multe lipsuri, dar am lucrat mult să îmi îmbunătățesc aptitudinile prin acest cântec, aș fi foarte fericit dacă îl veți asculta și dacă o să vă placă mult. De această dată vă vom arăta o gamă largă de melodii, deci vă rog să așteptați mult albumul.”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s