SBS explică de ce prestațiile lui Red Velvet de la festivalul Gangnam 2020 nu au fost difuzate la tv

SBS explică de ce spectacolele Red Velvet au fost tăiate din emisiunea Festivalului Gangnam din 2020

SBS a oferit o declarație cu privire la motivul pentru care evoluțiile grupului Red Velvet nu au fost incluse în concertul K-Pop „2020 Gangnam Festival” difuzat pe post.

Concertul K-Pop al Festivalului Gangnam din 2020 a avut loc pe 18 octombrie și a fost transmis online în direct. Spectacolul a inclus prestații de la numeroși artiști, printre care Kang Daniel, ASTRO, AB6IX, Oh My Girl și Red Velvet. Membrele Red Velvet au urcat pe scenă ca ultimii interpreți ai nopții și au interpretat hiturile lor „Psycho”, „Bad Boy” și „Umpah Umpah”.

Pe 1 noiembrie, SBS a difuzat concertul pe canalul lor de televiziune, dar niciuna dintre melodiile celor din Red Velvet nu au fost incluse. Acest lucru i-a determinat pe unii să speculeze că acest lucru ar putea fi din cauza evenimentelor recente legate de comportamentul lui Irene.

A doua zi, o sursă de la SBS a declarat pentru Star News: „Nu s-a alocat suficient timp difuzării în comparație cu durata reală a concertului. Durata totală a concertului a trebuit scurtată în timpul procesului de editare. Vă cerem înțelegere.”

Sursa

2 gânduri despre „SBS explică de ce prestațiile lui Red Velvet de la festivalul Gangnam 2020 nu au fost difuzate la tv

  1. tsukiko2002

    Da…pare extrem de credibilă explicația lor, doar dacă am fi proști. Cel mai rău îmi pare că suferă și celelalte membre, care nu au greșit absolut cu nimic. Un alt lucru este că sunt artiști care au făcut și lucruri mult mult mai oribile și își continuă activitatea de parcă nimic nu s-a întâmplat. Trist…

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s