Cha Eunwoo din ASTRO debuteză ca model

기사 대표 이미지:[SBS Star] VIDEO: ASTRO Cha Eun-woo Makes Debut as a Runway Model

Prințul națiunii, Cha Eunwoo din ASTRO, a defilat pentru prima dată pe pasarela de la Săptămâna Modei din Seul!

În episodul din 1 noiembrie al emisiunii  SBS „Master In The House’, distribuția și-a întâlnit cel mai nou maestru: designerul de modă Gee Choon Hee, care a conceput rochii de mireasă superbe pentru vedete precum Lee Bo Young și Cha Ye Ryun. 

Actrița Lee Na Young a vorbit cu membrii distribuției prin telefon pentru a-i prezenta personal designerului, cu care este prieteni apropiată – și când Lee Seung Gi a descris-o admirativ ca pe o legendă, Lee Na Young a răspuns: „Este prea devreme și sunt în prezent încă activă pentru a îngropată ca fiind o legendă ”.

Gee Choon Hee a dat apoi distribuției o misiune specială: fiecare membru a primit sarcina de a îmbrăca un model feminin în îmbrăcămintea proprie a designerului, dar având în vedere o temă specifică. Misiunea lui Lee Seung Gi, de exemplu, a fost aceea de a-și îmbrăca modelul pentru o nuntă la care ea urma să se întâlnească cu fostul ei iubit, în timp ce  Kim Dong Hyun trebuia să-și îmbrace modelul pentru o ieșire la cumpărături la un magazin universal.

Misiunea lui Cha Eun Woo a fost de a-și îmbrăca modelul pentru o adunare de cupluri la care ea va fi singură, iar el avea în minte o viziune foarte specifică. Partenerul său model a dezvăluit: „[Cha Eun Woo] a ales tot ceea ce port – toate, de la cap până la picioare. Mi-a spus chiar să-mi leg părul la spate. ”

Explicându-și alegerea în materie de stil, Cha Eun Woo a explicat că vrea ca ținuta lui să spună: „Poate că sunt singură, dar în ceea ce privește cariera sau sentimentele mele, nu sunt deloc singuratică. Am venit aici pentru că sunt prietenă cu voi toți, dar nu îmi lipsește nimic în comparație cu niciuna dintre voi. ”

Apoi , Lee Seung Gi a jucat în mod hilar o scenetă cu modelul său în care a apărut la nuntă ca noul ei iubit, astfel încât ea să nu-și piardă fața în fața fostului. 

Designerul Gee Choon Hee l-a ales în cele din urmă pe Cha Eun Woo ca  și câștigător al misiunii, iar premiul său a fost să defileze la spectacolul ei de la Săptămâna modei din Seul în aceeași seară. Ca spectacol de deschidere al Săptămânii Modei din Seul din acest an, Gee Choon Hee a fost singura a cărei prezentare de modă a avut loc în direct – deși a fost transmis online fără audiență fizică din cauza pandemiei COVID-19.

Cha Eun Woo a fost vizibil intimidat când s-a pregătit pentru show alături de modele celebre precum Han Hye Jin, Tei și Park Ji Hye. După repetiția generală, el s-a îngrijorat: „Nu este ușor. Mi-e teamă că voi strica prezentarea corectă a hainelor designerului Gee Choon Hee „.

Cu toate acestea, după ce a primit lecții de mers de ultim moment de la colegele sale modele și s-a luptat cu emoțiile, idolul s-a transformat cu succes într-un model și a pășit pe pasarelă pentru prima dată, cu colegii săi de distribuție care îl susțineau din culise. 

Îl puteți și voi urmări puțin mai jos:

 

 

Sursa 1

Sursa 2

 

 

Un gând despre „Cha Eunwoo din ASTRO debuteză ca model

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s