Starship informează despre acțiunile legale împotriva defăimătorilor + ultimele măsuri luate pentru MONSTA X

Starship Entertainment Shares Update On Legal Action Against Malicious Comments + Gives Follow-Up Regarding MONSTA X

Agenția Starship a lansat un comunicat în care informează publicul cu privire la măsurile luate împotriva defăimătorilor. În plus, fanii Monbebe au sesizat agenției faptul că MONSTA X este  victima unui nou val de atacuri online concertate și zvonuri false.

Anul trecut în luna decembrie, agenția Starship Entertainment a oferit o declarație publică prin care anunța că va începe un larg proces de urmărire a celor care au atacat online artiștii agenției. Nici până în ziua de astăzi nu se știe dacă și Wonho era inclus în această listă, dar Starship este o agenție care întotdeauna ține foarte bine în secret orice informație legată de acțiunile sale.

Declarația are următorul conținut:

Bună ziua. Suntem Starship Entertainment.

Începând din 2019, am numit firmele de avocatură Sejong și Ius&Lex să depună a treia rundă de plângeri penale pentru a proteja împotriva comentariilor rău intenționate, inclusiv răspândirea informațiilor false, calomnii online și defăimare. Pedeapsa pentru unele cazuri s-a încheiat prin impunerea de amenzi. În unele cazuri de comentatori sistematici, persistenți și rău intenționați, continuăm să luăm un răspuns fără precedent la nivelul dreptului civil, solicitând despăgubiri pentru daune.

Odată cu revenirea recentă a artistului agenției noastre MONSTA X, am primit numeroase rapoarte de la fani despre comentarii persistente răuvoitoare și zvonuri rău intenționate. În prezent, am solicitat acțiuni judiciare puternice prin intermediul cabinetului nostru de avocatură împotriva tuturor faptelor care se pedepsesc din punct de vedere juridic, inclusiv răspândirea informațiilor false, defăimarea și hărțuirea sexuală, chiar și în cazurile în care identitățile sunt dificil de identificat. Aceasta include porecle partajate pentru comunități (utilizatori care nu sunt conectați), care au fost considerate puncte oarbe pentru comentarii rău intenționate până de curând. Am confirmat încă o dată că, dacă există un act ilegal în prezent, va fi doar o chestiune de timp înainte să aflăm identitatea prin intermediul serverelor comunității sau al arhivelor. De asemenea, declarăm din nou că vom lua măsuri legale la nivelul întregii agenții împotriva hărțuirii sexuale online și pe rețelele de socializare, urmărind persoanele în baza dovezilor pe care le avem până acum.

În plus, vom face tot ce putem pentru a lua măsuri adecvate de urmărire și acțiuni legale pentru a proteja drepturile artiștilor noștri, monitorizând comentariile care încalcă Legea privind promovarea utilizării rețelei de informații și comunicații și protecția informațiilor, etc. Aceasta include infracțiunile de defăimare, insultele, calomniile rău intenționate și răspândirea deliberată a informațiilor false.

În viitor, cerem ca fanii să trimită în continuare rapoarte. Încă o dată, dorim să mulțumim profund tuturor celor care trimit sprijin agenției și artiștilor noștri.

Ce părere aveți?

Sursa

Un gând despre „Starship informează despre acțiunile legale împotriva defăimătorilor + ultimele măsuri luate pentru MONSTA X

  1. youabby

    Asa si trebuie ca agentia Starship dar si celelalte agentii, sa-si apere artistii de persoanele rauvoitoare.
    Nu inteleg ,ce mai au acum cu Monsta X?sper ca baietii sa fie puternici si sa treaca peste toate lucrurile astea deoarece sunt multe persoane care ii apreciaza!

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s