De ziua lui, Minhyuk din MONSTA X a ajuns #1 în real-time în trendurile globale – un ‘entertainer complet’ de neînlocuit!

Presa sud-coreeană remarcă talentul remarcabil al lui Minhyuk și aprecierea de care acesta se bucură în rândurile fanilor internaționali.

Pe 3 noiembrie a fost ziua de naștere a lui Minhyuk, care l-a prins în mijlocul promovărilor pentru melodia ‘Love Killa’ de pe noul album ‘FATAL LOVE’ de la MONSTA X. 

De ziua lui, fanii internaționali au marcat evenimentul cu mai multe hashtag-uri pe Twitter, iar numele său a ajuns pe locul 1 în timp real.

Minhyuk, care a debutat în 2015 cu MONSTA X, a arătat o prezență esențială în cadrul grupului, cu aspectul său remarcabil și vocea sa blândă, și a lucrat constant din greu pentru a realiza un nivel mai ridicat de performanță de fiecare dată. Datorită personalității sale strălucitoare, a preluat rolul vitaminelor în echipă și a întărit munca în echipă a MONSTA X.

Minhyuk a devenit, de asemenea, un trend în industria de radiodifuziune extinzându-și treptat domeniul său de activitate în afara grupului. De anul trecut, lucrează ca MC la SBS „Inkigayo” unde a progresat continuu, și la postul Naver NOW, unde are emisiunea proprie „Vogue Show”, unde comunică cu ascultătorii din întreaga lume într-un mod prietenos și realizează diferite proiecte artistice live cu invitații săi. Minkyuk este MC și la show-ul „Back to the Idol” de la KT Seezn, care este transmis în direct, unde își arată, de asemenea, prezența de spirit și talentul artistic.

Recent, și-a extins sfera muzicală, după ce a lansat un OST cu Shownu, liderul MONSTA X,  și a primit recenzii foarte apreciate de la  revista de afaceri de renume din Statele Unite Forbes.

Monsta X a revenit strălucitor cu un spectacol de comeback live pe Naver V organizat în ziua lansării noului album „Fatal Love”, adunând 770.000 de telespectatori din întreaga lume și înregistrând 1,5 miliarde de inimi.

La mulți ani Minhyuk!

 

Sursa

Un gând despre „De ziua lui, Minhyuk din MONSTA X a ajuns #1 în real-time în trendurile globale – un ‘entertainer complet’ de neînlocuit!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s