Moonbin din ASTRO, Hwiyoung din SF9 și alții se întorc la școală în noua dramă web „Mermaid Prince: The Beginning”

Create prin colaborarea dintre Lifetime și KT Seezn care a ajuns un hit, seriile dramei web „Mermaid Prince” revine cu un teaser pentru episoadele din această lună!

Cu ceva timp în urmă, Moonbin din ASTRO a jucat rolul principal masculin în drama web cu tematică misterioasă și romantică, primind atenție ca fiind stăpânul straniu al unei case de oaspeți pe nume Woo Hyuk. Acum, în noua istorie „Mermaid Prince: The Beginning”, spectatorii vor putea urmări trecutul lui Woo Hyuk.

O istorie romantică palpitantă ce îi are în centru pe niște studenți, în „Mermaid Prince: The Beginning” vor apărea Moonbin din ASTRO, Hwiyoung din SF9, Chae Won bin, Moon Sang Min, Yoon Seo Bin, Jung Bo Min și Yoo Na Gyeol. Drama se începe cu o fată pe nume Jo Ah Ra (jucată de Chae Won Bin) care află că scoala de fete s-a transformat în una co-ed, și ea întâlnește fostul ei dușman în calitate de coleg de clasă.

Primul episod va fi dizuzat pe 11 noiembrie la ora coreeană 11:00 în Seezn, înainte de a ajunge pe Youtube pe 18 noiembrie la ora 21:00.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s