[Random Stuff] Lucruri despre idolii kpop pe care cel mai probabil nu le știați – partea 2

Korean President Moon Jae In Invites Bong Joon Ho And “Parasite” Cast To A Special Luncheon - Koreaboo

ATEEZ: Jocul preferat al lui Seonghwa când a locuit în Australia a fost aruncarea cu pietre unul în celălalt. La un fansign a dezvăluit că odată a ajuns la spital din cauza acestui tip de distracție.

ATEEZ: În copilărie, Yunho a spart cu capul un acvariu și nici nu a observat.

TXT: Sora mai mare a lui Huening Kai, Lia, este membră a grupului VIVA (trupa se consideră în hiatus sau destrămată neoficial). Sora lui mai mică a devenit recent stagiară la YG Entertainment.

GOT7, PENTAGON, DAY6: Odată Mark și Hui s-au luat la bătaie/ceartă, care a dus la Youngjae din B.A.P să-l ia la bătaie pe Mark, după care Mark s-a certat cu Jaebeom. Însă  din cauză că el nu vorbea bine coreeană, Brian a fost nevoit să traducă lui Mark toate replicile. (ah da, Brian e Young K)

WAYV: Imaginați-vă în locul părinților lui Yangyang: copilul care nu a demonstrat niciodată abilități artistice se trezește după un vis indus de anestezie spunând că dorește să meargă la audiție, concurează împotriva a 15 mii de persoane, făcând rap fără să înțeleagă măcar ce versuri are, pocnind din degete pentru că nu poate dansa, se întoarce și spune „am trecut 😀 ”. Iar acum locuiește cu alți 6 băieți, care au trei animale de companie și părul lui e violet 😐

ITZY: „În copilărie familia mea a avut un câine, și părinții mei l-au adorat mult. Chiar prea mult, întrucât am început să fiu geloasă și odată am intrat într-o căsuță pentru cățeluși”Yuna

TXT: La un fansign, o fană l-a întrebat pe Huening Kai dacă în TXT trebuiau să debuteze original 6 persoane. El a răspuns: „Inițial trebuia să fim 7 persoane, dar doar noi cinci am putut debuta.” Unul din membrii ce nu au debutat este do_yoon98.

LOONA: Yves este prietenă cu membrele Elris. Ea aproape că a debutat ca membră Elris.

BLACKPINK: Pe când era stagiară, Jennie obișnuia să aibă un tatuaj cu cuvintele „fii puternică” pe încheietura mâinii ei, pentru a-și aminti că va putea debuta într-o zi.

Image

AB6IX: „Dragostea nu are vârstă și gen. Iubirea, asta e cel mai important.”Lee Daehwi

Image

PENTAGON: fană: „am un iubit.” Yanan: „Cât de ușor l-ai găsit? De ce nu am și eu un iubit?”

Image

LOONA: Când Blockberry Creative a spus că va anunța numele fandomului în curând, fanii au comentat doar „doar să nu fie Loonatics”, după care Blockberry Creative a amânat ziua anunțului.

NCT: În timpul promoțiilor cu „Cherry Bomb”, Johnny a purtat o vestă plină cu… ciorapi.

NCT #NCT127 #CherryBomb #Showcase | Nct johnny, Johnny, Nct cherry bomb

Kim Min Kyu: „Șeful clasei? Nu am fost niciodată șeful clasei. Am fost mai mult includ în organizarea cluburilor a școlii. Cum ar fi președintele Clubului de Ecomonie, vice-președintele clubului Ziarul Școlii, vice-președintele Clubului de trupe. Sunt mai mult inclus în organizarea cluburilor în școală.”

Image

ONEUS: Inițial, melodia „Red Thread” a fost una din melodiile propuse pentru Wanna One, ca piesă de adio. După ce nu a fost aleasă, Ravn a cerut CEO-ului să ofere piesa lor.

Ravi:

Prima parte o puteți reciti aici.

 

Un gând despre „[Random Stuff] Lucruri despre idolii kpop pe care cel mai probabil nu le știați – partea 2

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s