Kang Ji Hwan a primit sentința finală în procesul de agresiune sexuală

Kang Ji Hwan Receives Finalized Probation Sentence For Sexual Assault Case

Kang Ji Hwan a fost condamnat și va fi eliberat condiționat.

La 11 iunie, Înalta Curte Suwon a ținut procesul de apel pentru cazul lui Kang Ji Hwan și a decis să mențină sentința inițială – actorul a primit o pedeapsă cu închisoarea în decembrie anul trecut de doi ani și șase luni, care este suspendată pentru trei ani de probă. Aceasta înseamnă că inculpatul va executa pedeapsa cu închisoare numai dacă va comite o altă infracțiune în perioada de probă de trei ani.

Mai târziu în aceeași lună, Kang Ji Hwan a făcut apel la decizia celui de-al doilea proces față de menținere a sentinței sale, iar cazul său a mers  apoi la Curtea Supremă.

La 5 noiembrie, Curtea Supremă a confirmat hotărârea inițială, ceea ce înseamnă că Kang Ji Hwan, care a fost pus sub acuzare de acte de cvasi viol și cvasi-acte indecente cu forța, a primit o pedeapsă definitivă de închisoare de doi ani și șase luni cu suspendare condiționată pentru trei ani .

În iulie 2019, Kang Ji Hwan a fost reținut de polițiști la domiciliul său din Gwangju după ce au primit un raport că intrase într-o cameră în care dormeau două membre ale personalului și apoi a agresat-o sexual pe una dintre ele și a hărțuit-o sexual pe cealaltă. În timpul procesului, Kang Ji Hwan a pledat vinovat de cvasi viol, dar a negat cu forță o parte din acuzațiile de acte cvasi-indecente.

Victima „A” a susținut că Kang Ji Hwan le atacase în timp ce erau în stare de ebrietate și adormite. Kang Ji Hwan a declarat că are dovezi că „A” a trimis un mesaj KakaoTalk către o altă persoană în acel timp și că victima „B” a fost beată și adormită, dar nu incapabilă să i se opună.

A fi acuzat de acte de forță cvasi-indecente înseamnă că făptuitorul a profitat de inconștiența sau incapacitatea celuilalt de a rezista și, dacă s-ar fi dovedit că „B” dormea ​​beată, acuzațiile lui Kang Ji Hwan puteau fi confirmate.

În timpul primului proces, Kang Ji Hwan a fost acuzat de acuzații penale de acte de cvasi viol și cvasi-indecență prin forță, după ce s-a judecat că mesajele lui „A” de pe  KakaoTalk erau suficient de scurte și puteau fi trimise în stare de ebrietate.

Curtea de apel a declarat ca motivare pentru susținerea sentinței inițiale: „Declarația lui „A” nu a fost în niciun fel irațională sau inconsistentă și nu a existat niciun motiv pentru a oferi o declarație falsă”.

Respingând recursul lui Kang Ji Hwan, Curtea Supremă a spus: „De la investigații până la procese, victima actelor cvasi-indecente prin forță a mărturisit într-un mod consecvent și detaliat despre acțiunile inculpatului și sentimentele victimei”.

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s