Suga este supus unei operații + va lua o pauză de la activitățile trupei BTS

Pe 6 noiembrie, Big Hit Entertainment a dezvăluit că Suga a fost supus unei intervenței chirurgicale, care a avut loc acum trei zile. De asemenea, în urma discuțiilor cu agenția, artistul s-a decis să se opereze și pentru a se putea pregăti pentru serviciul militar obligatoriu. Din cauza operației, artistul nu va putea participa la majoritatea activităților trupei BTS, inclusiv cele promoționale pentru noul album BE.

Compania a declarat – „Suga s-a operat pentru a-și vindeca umărul pe 3 noiembrie. Intervenția a avut în vedere o problemă ce devenise o constantă din punct de vedere medical pentru Suga, iar operația a fost un succes. Momentan, artistul se odihnește și se recuperează urmând sfatul medicului său că trebuie să ia o pauză pentru recuperare.”

Big Hit Entertainment a continuat – „După cum mulți știu, Suga a suferit din cauza problemelor la umăr de o perioadă mai mare de timp. Problema a apărut după ce a fost rănit într-un accident care s-a întâmplat în 2012, înainte de debutul său, diagnosticul fiind că are umărul dislocat în 2013. Durerile de la umăr au continuat până în 2019 când a fost diagnosticat cu ruptură a cartilajului din jurul articulației umărului stâng. De atunci, a tot primit diverse tratamente pentru ca această problemă medicală să nu-i afecteze activitățile.”

Compania a adăugat că Suga va continua cu fizioteraperia după ce se va recupera în urma operației și dorește ca fanii să știe că el știe cât de îngrijorați și triști sunt aceștia. Suga a spus – „Vă rog să înțelegeți că acum este șansa mea în care pot să mă pregătesc pentru a vă reîntâlni sănătos și puternic. Chiar dacă voi fi plecat puțin, vă rog să mă așteptați pentru a vă revedea.”

Sursa: allkpop

2 gânduri despre „Suga este supus unei operații + va lua o pauză de la activitățile trupei BTS

  1. tsukiko2002

    Oricât de mult mi-aș dori să participe la activitățile trupei, cel mai important lucru este sănătate sa. Îl iubesc enorm și îi voi fi alături cu sufletul și gândul. FIGHTING SUGA!!!!💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s