BTS și Stray Kids au câștigat premii importante la 2020 MTV EMAs!

BTS And Stray Kids Win Awards At 2020 MTV EMAs Including Best Song And Best Group

Europenii vor și mai mult K-pop! BTS și Stray Kids au luat mai multe trofee, inclusiv pentru cel mai bun cântec și cea mai bună trupă!

Pe 8 noiembrie, ora locală, MTV a organizat premiile anuale Europe Music Awards, care anul acesta au fost transmise din mai multe orașe.

BTS a devenit marele câștigător al nopții, obținând în total patru premii după ce a fost nominalizat la cinci categorii anul acesta. Grupul a câștigat premiul pentru Cea mai bună melodie cu hit-ul lor „Dynamite”, învingând o concurență dură:„Rockstar” a lui DaBaby și Roddy Ricch, „Don’t Start Now” a lui Dua Lipa, „Rain On Me” de la Ariana Grande și Lady Gaga  ”The Box” de la Roddy Ricch și „Blinding Lights” de la The Weeknd.

BTS a câștigat, de asemenea, titlul de Cel mai bun grup pentru al treilea an consecutiv, învingându-i pe colegii nominalizați 5 Seconds of Summer, BLACKPINK, Chloe x Halle, CNCO și Little Mix – precum și premiul pentru Cel mai bun live virtual, pe care l-au câștigat pentru concertul lor online ”BANG BANG CON: The Live.” În plus, BTS a revendicat premiul pentru Cei mai mari fani pentru al treilea an consecutiv.

Stray Kids a luat premiul pentru Cel mai bun act coreean, unde a fost nominalizat alături de ASTRO, EVERGLOW, KARD și VICTON.

Sursa

Un gând despre „BTS și Stray Kids au câștigat premii importante la 2020 MTV EMAs!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s