DAWN vorbește despre cum este Jessi în viața reală, prima sa impresie despre PSY ca șef al agenției și multe altele

DAWN vorbește despre cum este Jessi în viața reală, prima sa impresie despre PSY ca șef al PNAȚIUNII și multe altele

DAWN a vorbit despre colegii săi de muncă și multe altele pe data de 3 noiembrie la emisiunea radio „Muzie and Ahn Young Mi’s 2 O’Clock Date”!

În timpul emisiunii, DJ Muzie l-a întrebat pe DAWN dacă este prieten cu Jessi, artista ce a apărut în cea mai nouă melodie a sa „DAWNDIDIDAWN ”. Cei doi sunt, de asemenea, sub aceeași agenție, deoarece DAWN și HyunA s-au alăturat  PNATION la scurt timp după Jessi, în ianuarie 2019.

DAWN a răspuns: „Jessi și HyunA sunt foarte apropiate. Așa că am văzut-o des de când am intrat în agenție. Jessi este exact la fel ca la televizor, dar este, de asemenea, ceva mai blândă, mai copilăroasă și mai inocentă în viața reală. Este foarte inocentă, strălucitoare și drăguță”.

DAWN a vorbit și despre fondatorul P NATION, PSY. „Când l-am văzut pentru prima dată, era total diferit de cântărețul PSY”, a spus artistul. „Părea înfricoșător, era genul de om de afaceri, dar era mișto”.

El a continuat spunând că atunci când i-a întrebat pe ceilalți ce părere au despre PSY, toți au spus că pare distractiv și cald. „Dar când îl întâlnesc la companie, el este diferit”, a afirmat acesta. „Chiar pare șeful unei agenții.”

În timpul emisiunii, DAWN a vorbit și despre imaginea sa. „Am o imagine care pare apatică și impasibilă, așa că oamenii înțeleg greșit și cred că nu muncesc din greu”, a declarat el. „Dar încerc mereu să muncesc din greu, indiferent de ceea ce fac. Oamenii se miră să mă vadă pregătindu-mă foarte mult ”.

Un ascultător a scris mai târziu : „Am crezut că lui DAWN îi lipsește energia pentru că este mereu palid, dar am fost impresionat când l-am văzut dansând la„ Radio Star ”.”

El a răspuns: „Acesta este un compliment uriaș. Sunt foarte recunoscător. Adesea aud că sunt diferit atunci când dansez. Când dansez, nu mă gândesc la nimic altceva și mă concentrez doar la dans.”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s