Big Hit Entertainment va ține un concert în noaptea dintre ani, NU’EST și ENHYPEN – primii artiști care confirmă prezența

Big Hit Entertainment are planuri mari pentru ultima petrecere din 2020, compania își propune să susțină un concert grandios la care să participe artiștii săi!

Potrivit rapoartelor din 10 noiembrie, Big Hit a anunțat prin intermediul aplicației Weverse despre intenția sa de a ține un mare spectacol în seara dintre ani, „2021 NEW YEAR’S EVE LIVE presented by Weverse” va avea loc pe 31 decembrie în format live, de asemenea, va fi difuzat online pe Weverse.

Primii artiști care și-au confirmat participarea la concert sunt NU’EST și ENHYPEN, restul urmând să-și facă publică apariția în următoarele zile. Alți cântăreți care ar putea lua parte la eveniment sunt: BTS, GFRIEND, Seventeen, TXT și Lee Hyun.

În ceea ce privește spectacolul live, se spune ca va avea un număr limitat de spectatori, de asemenea, se va ține cont de respectarea distanței dintre participanți. În cazul în care concertul offline va fi anulat din cauza restricțiilor cu privire la COVID-19, acesta va fi transmis doar online, iar banii pentru procurarea în avans a biletelor vor fi rambursați.

sursa

Un gând despre „Big Hit Entertainment va ține un concert în noaptea dintre ani, NU’EST și ENHYPEN – primii artiști care confirmă prezența

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s