Jimin din BTS vorbește despre viitorul album + oferă informații despre starea de sănătate a lui Suga

BTS’s Jimin Gives Update On Suga During Recovery And Talks About Preparations For New Album “BE”

În transmisiunea live de astăzi, Jimin a împărtășit câteva detalii fanilor despre viitorul album și, de asemenea despre starea actuală de sănătate a lui Suga, care a suferit recent o intervenție chirurgicală la umăr.

Pe 11 noiembrie, Jimin a vorbit cu fanii printr-o transmisiune live pe canalul de Youtube al BTS. El a spus că, în prezent, grupul repetă pentru concertul de sfărșit de an și că tocmai venise de la antrenament.

În prezent, BTS se pregătește de lansarea unui nou album pe 20 noiembrie, iar Jimin a menționat că multe persoane sunt curioase de cum evoluează situația: „Melodiile sunt aproape gata”, a spus el. „Și videoclipul a fost, de asemenea, foarte distractiv de filmat.”

Grupul a produs albumul, participând nu numai la crearea pieselor, ci și la concept, design, regie etc. „Întregul proces a fost foarte distractiv”, a spus artistul. „A fost foarte plăcut să lucrez cu ceilalți membri. Veneam împreună, vorbeam despre teme, toate acestea l-au făcut să fie distractiv. Le arătam membrilor și îi întrebam: <Am încercat să scriu această piesă/melodie/versuri. Ce părere aveți?> Deisugur, unele au fost bune, altele nu. A fost grozav când ceilalți mi-au spus că am făcut o treabă bună. A fost plăcut să încerc lucruri noi.”

După ce a confirmat că au terminat de filmat videoclipul piesei, Jimin s-a gândit despre cât de multe informații le-ar putea oferi fanilor. El s-a hotărât să-l numească ca fiind „cel mai dur” dintre toate videoclipurile lor de până acum și a spus că au fost foarte bucuroși în timpul filmărilor.

De asemenea, Jimin a descris noul album ca fiind o înregistrare a emoțiilor pe care le-au simțit și pe care le simt acum. „Sper că va fi un album important și pentru voi pentru o perioadă lungă de timp”, a spus artisul.

Deși urmăritorii de pe live aveau o mulțime de întrebări despre viitorul album, în mod firesc, nu se puteau opri din a-și face griji cu privire la Suga.

Suga a fost rănit într-un accident în timp ce era curier, înainte de debut și deși a reușit să țină durerile sub control timp de mulți ani, starea sa a început recent să se înrăutățească. În timpul concertului online, „Map of the Soul ON:E” de luna trecută, fanii au observat că artistul pare să se confrunte cu un discomfort.

Într-un mesaj postat pe platforma Weverse, Suga i-a asigurat pe fani că operație a decurs bine și și-a cerut scuze în avans pentru lipsa sa de la următoarele activiăți de promovare ale grupului.

Din fericire, Jimin a răspuns tuturor întrebărilor și a spus că „Suga a vrut să facă ceva înainte ca lucrurile să se înrăutățească deoarece el vrea să stea alături de voi pentru mult timp. De asta a luat decizia de a face procedura acum, cât mai devrem.” apoi a adăugat: „Sper că nu vă faceți prea multe griji… El a spus că îi este dor de voi. Sper că la fel ca mine, și voi vă doriți să se însănătoșească cât mai repede.

Sursa

Un gând despre „Jimin din BTS vorbește despre viitorul album + oferă informații despre starea de sănătate a lui Suga

  1. sarkadi nicolai

    Ii doresc multa sanatate lui suga si se insanatoseasca cat de repede suga adica youngy va iubesc pentru totdeauna pe totii membrii din trupa bts va iubesc pana la moarte . suntetii o comoara toti membrii din trupa bts army va iubesc va pup dulce jimin youngy j hope kim namjoom jungkook taehyoung seokjin!!!!!!! sunteti frumosi si amuzanti!!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s