[CCC] Kim Hyun Joong câștigă procesul împotriva fostei iubite după 5 ani

Articol: Kim Hyun Joong câștigă un proces care a durat 5 ani… fosta iubită trebuie să plătească 90 de mii de dolari pentru defăimare

Sursă: Yonhap News via Naver

1. [+1,545, -140] Ea i-a ruinat complet imaginea și trebuie să plătească numai 100 de milioane de woni compensație ㅋㅋ Pentru cineva la nivelul lui Kim Hyun Joong, nici măcar un miliard nu ar fi de ajuns..

2. [+652, -55] Și-a ruinat viața ieșind cu o femeie malefică~~ Ce mai contează toate astea acum? Toată lumea își amintește ce a spus și consideră adevărat.. dar mă bucur că s-a ajuns la final. Kim Hyun Joong, fii puternic și luptă~~!!

3. [+535, -41] Cum o să compenseze 100 de milioane de woni ultimii 5 ani din viața lui și viitorul pe care l-a pierdut? Îmi pare rău pentru el… Și-a ruinat viața din cauza unei femei. Sper să se adune și să o ia de la capăt. Îl încurajez.

4. [+366, -32] Ce sumă ar putea să compenseze pierderea unui artist aflat în vârful carierei sale?

5. [+222, -14]  Și totul din cauză că s-a încurcat cu femeia greșită. A pierdut totul…

6. [+99, -9] Și Kang Ji Hwan ar trebui să continue lupta în istanță. Este evident că e folosit de kkot-baems (N/A: femei care se întâlnesc cu bărbați doar pentru bani și avantaje)

7. [+89, -5] Era destul de clar că fosta iubită știa că va pierde procesul, așa că a aruncat fiecare minciună care i-a venit la gură ca să poată obține bani de la el. I-a tras imaginea la fund. Trebuie să fie atât de lacomă, să ceară un miliard de woni de la el, tsk tsk

8. [+61, -4] Să ruinezi viața cuiva până la acest punct nu te face diferit de un criminal. Ar fi trebuit să primească o pedeapsă mai aspră

Sursă: Naver

1. [+608, -5] Așteaptă, de câte ori a fost însărcinată în timpul întregului proces? Amândoi sunt ciudați

2. [+283, -3] De ce tot rămânea însărcinată în timpul procesului cu el..

3. [+193, -2] Stai, deci el a bătut-o, apoi ea a înaintat un proces, apoi a primit 600 de milioane de woni și a anulat procesul, a rămas însărcinată o lună mai târziu și a cerut 1.6 miliarde de woni? Despre ce e toată povestea asta??

4. [+130, -27] Nu există compensație pentru imaginea lui distrusă, tsk tsk

5. [+68, -3] Ce poveste de dragoste cu năbădăi… deci, în timpul acestui proces, ea tot rămânea însărcinată, pierdea sarcini, a făcut avort… și a și născut… În mod clar s-au aliat cumva, ar trebui doar să rămână împreună dacă oricum au un copil. Nu îți aduce bagajele unei foste relații în alte relații

6. [+55, -4] Amândoi sunt un dezastru. El a bătut-o, ea a rămas însărcinată, el a bătut-o, ea a pierdut sarcina, el a bătut-o, ea a pierdut altă sarcină, el a bătut-o, ea a rămas însărcinată, el a bătut-o, ea a născut~~

7. [+51, -1] Stați, sunt singurul care nu înțelege? A rămas însărcinată de 5 ori?

8. [+50, -1] Ce sunt ei, animale? Deci, în timpul întregului proces, el o tot bătea, ea tot rămânea însărcinată, înainta procese, rămânea însărcinată din nou, el o bătea din nou, însărcinată, o bătea… și apoi s-au despărțit? Ce sunt ei, pisici ale străzii?

sursă

2 gânduri despre „[CCC] Kim Hyun Joong câștigă procesul împotriva fostei iubite după 5 ani

 1. costache flory

  Ma bucur pentru el si ma rog lui Dumnezeu sa-i ajute in continuare sa ajunga din nou in varf.Poate acum o sa joace si in drame.El a dovedit un mare caracter niciodata n-a vorbit-o de rau iar ea este un om de nimic daca a putut sa-i faca asa ceva tatalui copilului ei.Cand o sa creasca copilul o va pedepsi chiar el.

  Apreciază

  Răspunde
  1. ####

   Curiozitatea mea,acel copil este al lui sigur,că nu mă miră sa-i fi făcut toate chestiile astea lui,daca era tatăl copilului,eu sper că nu-l mai atace așa că tare mie că i se vor urca fanii în cap…mă bucur că este puternic !!
   Eu cred că de aceea a și batut-o cred că ea a făcut ceva greșit,mă gândesc să nu-l fi înșelat …

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s