Key vorbește despre serviciul militar și îl încurajează pe Taemin să se înroleze cât mai curând

Key din SHINee a apărut ca invitat în episodul din 11 noiembrie al emisiunii „Radio Star” de pe MBC, unde a vorbit despre experiențele trăite în armată.

Key i-a surprins pe toți din platou în momentul în care a afirmat că a iubit armata. Acesta a dezvăluit că, atunci când a intrat în serviciul militar, a putut să se adapteze rapid la rutina cerută: „A fost pentru prima oară în zece ani când am avut parte de un program fix. Mă culcam la 22:00 și mă trezeam la 6:30.

Key a spus că a iubit faptul că a putut să adoarmă și să se trezească la ore stabilite în fiecare zi. De asemenea, s-a bucurat să mănânce trei mese sănătoase pe zi: „A trebuit să mănânc trei mese pe zi, pentru că a refuza să mănânci ar însemna să nu te supui unui ordin.

Key a înțeles cât de recunoscător ar trebui să fie pentru un stil de viață cu o rutină sănătoasă. Așa că, până și după eliberare, va încerca să mențină același program, întrucât nu a realizat niciodată cât de bine se simte să te culci devreme și să începi ziua de dimineață.

Gazda l-a întrebat pe Key de Taemin. Idolul a răspuns că toți membrii SHINee și-au încheiat serviciul militar obligatoriu, cu excepția mezinului. Întrucât acesta are 28 de ani, se apropie data la care trebuie să plece și el în armată.

Key îl încurajează pe Taemin să se înroleze cât mai curând posibil, întrucât el regretă că nu a făcut-o: „A existat o perioadă când SHINee nu a promovat timp de doi ani. Chiar mă întreb de ce nu m-am dus în armată atunci.” El spune că, de fiecare dată când îl sfătuiește pe Taemin cu privire la armată, mezinul se preface că nu aude.

Kim Gu Ra a scos în evidență faptul că Taemin are un program încărcat, având în vedere activitățile solo și cele cu SuperM: „Poate că Taemin are ceva mai măreț în minte, nu îl deranja foarte mult.” Key a răspuns glumeț: „Desigur, nu îl forțez.

sursă

Un gând despre „Key vorbește despre serviciul militar și îl încurajează pe Taemin să se înroleze cât mai curând

  1. youabby

    Oricum,oricare sunt planurile lui Taemin,intr-o zi tot va trebui sa plece in armata.sper doar ca pana atunci SHINee sa se reuneasca din nou!
    Mi-a placut sinceritatea lui Key acum cat si atunci cand a facut Vlive cu Changsub.ii doresc mult succes in tot ceea ce va face in continuare.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s