Changmin din TVXQ lansează videoclipul pentru „All That Love” + teasere de la AKMU, Lee Seung Gi, CNBLUE și alții

TVXQ's Changmin spends a lonely day in 'All That Love' MV | allkpop

Changmin din TVXQ lansează videoclipul pentru „All That Love”. Acesta petrece o zi singur, desfășurând diferite activități: spală vase, scrie în jurnal, se plimbă și ascultă muzică. Piesa face parte din proiectul „SM Station” și versurile vorbesc despre sentimentul sfârșirii unei relații.

AKMU a dezvăluit două teasere pentru „Happening” și, de asemenea, câteva versuri. Pe imaginea lui Chanhyuk sunt scrise următoarele cuvinte: „Suntem prea tandri să ne iubim cu o singură privire.” Pe de altă parte, teaserul lui Suhyun spune: „Ești prea bun. Ești o persoană mult mai bună decât mine.

„Happening” este o piesă compusă de Chanhyuk și va fi lansată pe 16 noiembrie.

Lee Seung Gi a lansat și el un teaser video pentru „The Ordinary Man”, în care interpretează balada emoționantă pe plajă. Piesa este o pre-lansare, scrisă de Yoon Jong Shin, și care anticipează cel de-al șaptelea album din decembrie.

„The Ordinary Man” va apărea pe data de 15 noiembrie.

Membrii CNBLUE ne dezvăluie lista cu melodii pentru noul album și ne lasă să ascultăm fragmente pentru a ne crește curiozitatea. Melodia principală a „Re-Code” este „Then, Now and Forever”, iar alte cântece sunt „Till Then”, „In Time”, „Winter Again” și „Blue Stars”.

Al optulea mini album va apărea pe data de 17 noiembrie.

Henry a dezvăluit și el lista cu melodii pentru cel de-al treilea mini album, „Jorney”. Piesa principală se numește „Radio”, iar alte melodii sunt „Hands Up” (în colaborare cu pH-1), „Right Now”, „Just Be Me”, „Come Over” (în colaborare cu GRAYB, Kim Go Eun, Park Na Rae, Park Joon Hyung, Jung Hyun Moo, Jessi și Han Hye Jin).

Acesta va fi primul album lansat sub propria agenție, Monster Entertainment Group.

Și, în final, BAE173 se pregătește de debut cu albumul „Intersection: Spark” și piesa „Crush on U”. Grupul vine de la agenția Pocketdolz Studio și este format din Bit, Doha, Youngseo, Muzin, J-Min, Yoojun, Junseo și foștii membri X1 Nam Dohyon și Lee Hangyul. „BAE” este abrevierea pentru „Before Anyone Else”, 1 semnifică perfecțiune, iar 73 este un număr norocos.

Mini albumul va fi lansat pe 19 noiembrie.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s