Hyerin din EXID spune că a trebuit să își ia un job part-time la un restaurant după expirarea contractelor

Într-un episod recent al emisiunii „Miss Back” de pe MBN, Hyerin din EXID a fost invitată pentru a vorbi despre experiențele de care a avut parte după expirarea contractului cu Banana Culture.

Hyerin a dezvăluit că membrele au trebuit să o ia pe căi diferite după expirarea contractelor. Așadar, ea s-a îndreptat spre sidusHQ, o agenție care se ocupă de mai mulți actori.

Cu toate acestea, Hyerin a întâmpinat multe greutăți de când a fost nevoită să se descurce singură: „Nu pot să fac lucrurile pe cont propriu. Devin foarte stresată. Membrele obișnuiau să compenseze ce îmi lipsea mie, dar acum sunt pe cont propriu. Este ca o greutate pe umerii mei.

Simțind că ar putea să-și piardă motivația foarte ușor dacă nu face nimic, Hyerin a dezvăluit că încearcă să se mențină ocupată: „Dacă nu fac ceva sau nu învăț, probabil mi-aș pierde motivația ca înainte. Așa că încerc tot ce pot face pentru a fi ocupată.

De exemplu, petrece mult timp citind și chiar și-a luat un job part-time la un restaurant: „Am vrut un motiv pentru a mă trezi de dimineață. Așa că mi-am luat un job part-time la un restaurant din apropierea casei mele. Odată ce am început să lucrez acolo, mi-am format o rutină.

Orice ar decide Hyerin că vrea să facă în viitor, să sperăm că va fi fericită.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s