Fanii și internauții se simt incomod văzând ticul lui Arin din Oh My Girl de a se sprijini pe Soobin din TXT la ”Music Bank”!

Una dintre cele mai populare perechi de idoli MC din prezent, Arin din Oh My Girl și Soobin din TXT, a devenit o problemă de dezbatere în rândul internauților, mai ales după difuzarea episodului din data de 13 noiembrie a emisiunii muzicale „Music Bank” de pe KBS2.

Inițial toată lumea a admirat cât de bine arătau unul lângă celălalt, fiind doi idoli adorabili, însă după difuzarea episodului din această săptămână, unii internauți au început să-și exprime disconfortul față de Arin, pe care au acuzat-o că are „obiceiul de a se sprijini pe oameni când râde” și, de asemenea, că „l-a atins prea mult pe Soobin”.

Internauții și fanii au fost văzuți dezbătând subiectul pe platforma Weverse:

„Nu doar că sunt în rolurile de MC … atingerea persoanelor de sex opus, în special în lumea idolilor K-Pop, sunt subiecte sensibile și Arin îl atinge foarte des. Sunt sigur/ă că există o mulțime de MOA (fani TXT) care nu sunt deranjați, dar sunt și mulți care sunt”.

„Nu înțeleg de ce izbucnește să râdă singură atât de mult atunci când nu este ceva chiar atât de amuzant …? Trebuie să țină de personalitatea ei”

„Sincer, oamenii care îi văd și spun că cei doi au o chimie bună probabil nu simt niciun disconfort. Dar cred că unii oameni și fani ar putea interpreta greșit acțiunile lor”

„Sunt de acord ….. Îi place să apuce manșeta mânecii lui Soobin ….. Se întâmplă foarte des asta, așa că am fost ”ce e asta?” 

Alte comentarii au fost:

”Da de ce continuă să facă asta?”

„Vizionatoriii nu văd nimic amuzant, dar tipa asta râde în mijlocul conversațiilor mult prea mult” 

„Știi la început când i-am văzut, a fost foarte drăguț să-i vezi făcând greșeli, dar au trecut 3 luni și încă fac tot felul de greșeli și încearcă să și râdă? Nu mai este amuzant.”

„Eu chiar cred că fata are un tic din asta, dar ar trebui să se corecteze ca să nu existe neînțelegeri” 

„Asta este ceea ce fac fetele atunci când flirtează..? Se dă Arin la Soobin?” (și ți-e ciudă? ups)

„Fie că este sau nu un obicei inconștient, ea trebuie să-l remedieze. Evident, fanii se vor simți inconfortabil în legătură cu asta.. îi apucă flirtul în mijlocul programului de MC”

„Onest vorbind, dacă aș fi fost fan/ă TXT, aș fi fost nervos/oasă”

„Sunt un MOA și pe bune, nu mă deranjează atât că îl atinge, cât că izbucnește în râs în mijlocul conversațiilor de una singură”. 

„Simt că uneori când face asta Soobin devine tulburat, așa că dacă îl face pe celălalt să se simtă inconfortabil, trebuie să se oprească”.

„Cred că Arin ar trebui să facă diferența dintre programul de lucru și cel de joacă”.

Invoc fanii MOA (și nu numai) să-și exprime liber părerea în comentarii despre acest subiect! 😃

Sursa

6 gânduri despre „Fanii și internauții se simt incomod văzând ticul lui Arin din Oh My Girl de a se sprijini pe Soobin din TXT la ”Music Bank”!

  1. FULLMOON

    Imi susțin opinia, ca unii au luat speiș prea mult. Pai aia e nimic, eu cand rand, am acelasi tic de a lovi oamenii🤣🤣 si mult mai rau. Cred ca multi nu mai fac diferenta dintre sex si orice altceva, nu trebuie s are atunci nu trebuie să te uiți, nu trebuie sa vorbesti…orice faci e crima…hai bai..serios…
    Fata se vede ca are un crush mic pe el, acum e de condamnat, dati cu pietre ca are sentimente😂😂😂 THINKINGGGGG!!!!!!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s