Fosta membră Jewelry, Jo Min Ah, anunță că este însărcinată și că s-a căsătorit!

Pe data de 15 noiembrie, fosta membră Jewelry, Jo Min Ah, a postat o scrisoare pe contul ei de Instagram, în care a anunțat că s-a căsătorit și așteaptă un copil!

Jo Min Ah a scris: „Bună, sunt Jo Min Ah. Scriu această scrisoare pentru a da vești bune fanilor care m-au iubit și încurajat. Când mă uit la trecut, realizez că mi-am trăit viața la maximum. Am debutat când eram în clasa a patra, la 11 ani, în actorie, așa că astăzi se împlinesc 26 de ani de când sunt în industrie. De atunci, am devenit o membră Jewelry, o actriță care a jucat în musicaluri și patiser.

De asemenea, am ajuns la 19 certificate în diferite domenii, cum ar fi yoga, proprietăți imobiliare și consiliere. Aș putea să îmi trăiesc viața la maximum acceptând provocări neîncetat, mulțumită vouă tuturor, care m-ați susținut în orice situație. Am vești minunate pentru fanii mei. Am decis alături de cine să îmi petrec restul vieții, o persoană care mă bucură mai mult decât o fac eu.

Din cauza pandemiei, ceremonia de nuntă va avea loc în luna februarie, dar deja suntem înregistrați ca un cuplu căsătorit. Cât ne pregăteam pentru nuntă, un mic înger a venit la noi. Pregătim nunta cu recunoștință. Consider că decizia de a mă căsători cu soțul meu a fost cea mai bună pe care aș fi putut să o iau.

Eu, cea care nu a știut să aibă grijă de sine, fiind ocupată tot timpul, sunt în sfârșit fericită. Simt că este un cadou de la tatăl meu din rai. Voi trăi o viață fericită, voi fi o mamă bună și o soție înțeleaptă într-o familie fericită.

Voi continua să răspândesc pozitivitate tuturor celor care mă susțin. Vă doresc cu sinceritate să rămâneți sănătoși, atât fizic, cât și psihic, deși trecem cu toții printr-o perioadă dificilă.

Vă mulțumesc că ați citit această scrisoare lungă.

De la Jo Min Ah.

Felicitări, Jo Min Ah!

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s