O sursă dezvăluie că o actriță novice a fost asaltată sexual de directorul agenției după ce a aflat că a lucrat în prostituție

Potrivit unui raport exclusiv din data de 12 noiembrie, o actriță recent debutată a fost agresată sexual de directorul agenției sale după ce a aflat că a făcut parte din industria prostituției înainte de debut.

Se spune că actrița a avut relații sexuale în schimbul banilor, deoarece se confrunta cu dificultăți monetare. 

CEO-ul i-a spus actriței să îi dezvăluie detaliile despre viața ei dinainte de a debuta ca actriță și a folosit informațiile pentru a o amenința în schimbul relațiilor sexuale. În mărturia sa la instanță, actrița a declarat: „Am continuat să plâng și nu știam că el va continua să facă sex cu mine în timp ce eu plângeam”.

Instanța l-a condamnat la trei ani de închisoare pe CEO în timpul primului proces, dar în cele din urmă i s-a dat probă de 4 ani și trei ani de închisoare dacă încalcă probațiunea. Directorului executiv i s-a ordonat, de asemenea, să urmeze un program de tratament de violență sexuală de 40 de ore, împreună cu o restricție de angajare pe timp de 3 ani, ceea ce înseamnă că va avea voie să fie angajat în instituții.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s