Im Siwan ne cucerește cu imaginile din K-drama romantică în care va juca

Im Siwan Is A Diligent Athlete For Upcoming JTBC Romance Drama

Noul serial cu Im Siwan în rol de atlet delectează publicul cu poze noi.

În viitoarea dramă JTBC „Run On”, Im Siwan va juca rolul lui Ki Sun Kyum, un fost atlet. Noile fotografii îl surprind trăind o viață tipică unui atlet activ. Acesta se trezește dimineața devreme și face antrenamente pentru rezistență, aleargă cu sârguință pentru a-și îmbunătăți timpul cu 0,001 secunde. Datorită fizicului său bine lucrat, Im Siwan este foarte convingător în rol.

Dar acesta nu este stilul de viață la care a aspirat Ki Sun Kyum la început. Alergatul de performanță a fost doar prima decizie pe care a luat-o pentru el însuși, fiind un sport care îi oferă plăcere atunci când este epuizat după efortul fizic. Dorința lui de a păstra bucuria pe care a găsit-o în acest sport îl motivează să se țină de rutina dificilă în fiecare zi. În mijlocul menținerii acestui stil de viață dedicat, o opțiune neașteptată intră în viața lui. Această nouă adăugire este nimeni alta decât Oh Mi Joo (Shin Se Kyung), o traducătoare de filme. Lumea calmă și simplă a lui Ki Sun Kyum este pe cale să fie zdruncinată!

Echipa de producție din spatele „Run On” a comentat: „Pentru a înțelege evoluția poveștii, este important să realizăm viziunea unică a fiecărui personaj asupra vieții și ceea ce oferă. În acest sens, motivul  din spatele trasnformării lui Ki Sun Kyum într-un „om care aleargă” și modul în care își menține stilul de viață de sportiv este legat de metoda sa de a proteja ceva semnificativ pentru el.” Ei au adăugat: „Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare o poveste de destin pe care o vor trăi cei doi după ce Oh Mi Joo va intra în peisaj”.

“Run On”  are premiera în 16 decembrie.


Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s