O sursă din interior afirmă că SM Entertainment va adăuga încă trei membre trupei aespa

Conform unei surse din interiorul industriei de divertisment, noul grup de la SM Entertainment, aespa, care va debuta pe 17 noiembrie cu „Black Mamba”, va avea noi membre în viitorul apropiat.

Până acum, aespa a prezentat publicului patru membre: Winter, Karina, Giselle și NingNing. Cu toate acestea, există o persoană care afirmă că încă trei stagiare vor fi adăugate, alcătuind un grup de șapte membre. Această postare a atras atenția internauților încă din luna octombrie. Inițial, fanii nu au crezut, întrucât nu există dovezi. Odată cu teaserul video lansat, postarea a intrat din nou în atenția publicului,

Pe data de 29 octombrie s-a scris: „Acest cântec este asemănător cu ‘Popstar’ de la K/DA, însă puțin mai puternic. Începe cu o chitară electrică și toate strigă ‘Hei!’, după care apare Karina în centrul formației. Oricum, ascultând de mai multe ori piesa, este doar un cântec plat și generic. Prima parte: Karina, a doua: NingNing, a treia: Winter, a patra: Aeri. Pentru debut sunt numai patru membre, iar Winter și NingNing au cele mai multe părți. Iar o parte din dans seamănă cu partea ‘Girls bring the’ de la Girls’ Generation

Mulți internauți sunt surprinși acum să descopere că afirmațiile s-au adeverit. De asemenea, persoana respectivă a spus că trei membre noi vor fi adăugate la ceva timp după ce SM a anunțat logo-ul oficial, scriind numele membrelor care debutează prima dată:

Yoo Ji Min (Karina)
Ningning
Aeri (Giselle)
Kim Min Jung (Winter)

Și apoi a adăugat indicii despre posibilele trei membre:

Inițiala R/L, Inițiala N
Inițiala (ar putea fi A, Y, W etc), Inițiala J
Inițiala H, Inițiala R/L

Din inițialele dezvăluite, mulți internauți sunt e părere că „Inițiala H, Inițiala R/L” se referă la o cunoscută stagiară de la SM Entertainment, Helen, născută în 2003.

sursă

2 gânduri despre „O sursă din interior afirmă că SM Entertainment va adăuga încă trei membre trupei aespa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s