Mijoo din Lovelyz vorbește despre cum a devenit un idol, scopurile ei de viitor și altele + pictorial

Lovelyz’s Mijoo Talks About How She Became An Idol, Her Future Goals, And More

Mijoo din Lovely arată uluitoare pentru Esquire!

Într-un interviu recent pentru Esquire, Mijoo a vorbit despre emisiunea ei „The Sixth Sense” și pasiunea ei de a fi un idol. Ea a început prin a dezvălui că adoră să poarte ținute confortabile, cum ar fi pantaloni de trening, jambiere, maiouri și hanorace. Glumind, a adăugat că s-ar îmbrăca mai mult dacă ar ieși la întâlniri.

Despre personalitatea ei luminoasă și plină de energie, Mijoo a dezvăluit: „Îmi place lumea, și îmi place să vorbesc cu cât mai multe persoane. Nu pot suporta un singur moment de liniște când țin o conversație cu cineva. Fanii mei cunosc totul despre personalitatea mea. În videoclipurile pentru „The Sixth Sense”, fanii trupei Lovelyz mereu comentează ceva de genul „Mijoo a noastră a fost mereu așa.”

Totuși, Mijoo a adăugat că adoră să privească în liniște filme, emisiuni și seriile animate „Crayon Shin-Chan”, dar și să citească cărți când se află în aer liber. Ea a explicat: „În zilele mele de vacanță, niciodată nu mă duc undeva, doar mă aflu în casă. Când sunt sunată de prietenii mei, ei nu îmi mai spun să ies afară. Ei doar întreabă „tu nu ai de gând să ieși afară, nu-i așa?” Însă, dacă totuși ies în lume, sunt foarte energetică.”

Fiind întrebată dacă ea este interesată să își facă un cont personal de Instagram precum colegele ei de trupă, Mijoo a răspuns: „Nu pot face asta. Ce voi face dacă, să spunem, probabil, să am prea multe emoții în toiul nopții, să fac un selfie în lacrimi și să-l postez cu cuvintele „Am trecut și de ziua asta…” Pentru că aș putea face asta dintr-un impuls. Iată de ce, pentru mine, cred că nu trebuie să folosesc Instagram.”

Mai mult, Mijoo a dezvăluit că era o elevă liniștită la școală. Ea a explicat: „Întrucât îmi doream să devin un idol chiar din școala medie, am mers la școală liniștită, fără să cauzez incidente.” A explicat că, chiar dacă a avut mulți prieteni, ea nu a cauzat probleme mari.

Mijoo a continuat și a dezvăluit că și-a dorit să devină un idol după ce a dansat pe melodiile „Hug” de TVXQ și „V.I.P” de Bada din S.E.S când a mers într-o vacanță. După aceea, ea s-a antrenat liniștită până când a mers la audiție, pe când era în gimnaziu. Mijoo a explicat că ea a început prin a visa la mai puțin și a făcut pași mici, cum ar fi să fie acceptată la o agenție, fiind urmat de visul de a debuta.

Idolul a vorbit, de asemenea, și despre fandomul în creștere a trupei Lovelyz. Ea a dezvăluit: „Recent am avut un eveniment de apel video. În mod normal, mă așteptam că vor fi mulți fani masculini, dar de această dată au fost și multe fete. Sunt foarte fericită pentru că tot mai multe persoane înțeleg că noi muncim din greu.”

Mijoo a dezvăluit că membrele Lovelyz au tendința de a ieși în față când este domeniul lor de discuție. „Când trebuie să fim amuzante, eu ies în față. Însă, să fiu sinceră, toate membrele sunt amuzante.” Ea a adăugat că doar liderul Baby Soul ține balanța în grup.

Membra Lovelyz a dezvăluit că niciodată nu s-a așteptat să devină un idol cunoscut pentru că este amuzantă la emisiuni. Referitor la emisiunile la care dorește să apară, Mijoo a dezvăluit: „Când am fost tânără, priveam deseori „Family Is Going”. Îmi doream să încerc o emisiune unde să călătoresc undeva pentru două zile și o noapte și să am misiuni de bună dimineața, cum ar fi să gătesc.” A adăugat că a fost interesată și de „Running Man”.

Idolul a spus că lucrează mai mult și mai pasionat în ultima vreme, pentru că își dorește să fie recunoscătoare și fericită în fiecare zi. Ea a adăugat că ea nu a citit comentariile din mediul online, ca să nu fie influențată de cuvintele altcuiva. Eventual, asta i-a permis să aibă o mentalitate mai puternică și un respect de sine mai aprofundat.

Despre visele pe care le are pentru anul viitor, Mijoo a spus: „Dorința mea este să lansez o melodie solo și un album solo. Iată de ce în fiecare an, doar spun că acesta este „scopul meu pentru anul viitor”, și nu este mult ce pot face dacă asta nu se întâmplă. Pe lângă aceasta, vreau o emisiune de divertisment unde voi putea călători timp de două zile și o noapte, și vreau să iau parte la multe pictoriale unde voi putea să arăt ce șarm neașteptat am.” La final, Mijoo a comentat că sunt multe lucruri despre ea pe care vrea să le arate în viitor.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s