Lai Kuan Lin este implicat într-o nouă controversă pentru că a fumat și scuipat pe stradă

Pe internet, a apărut un videoclip cu artistul în care fuma și scuipa pe stradă și chiar dacă și-a cerut scuze, internauții tot continuă să-l critice.

Pe 24 noiembrie, fostul membru Wanna One / actorul Lai Kuan Lin și-a cerut iertare pe contul oficial de Weibo pentru faptele și comportamentul său.

Lai Kuan Lin a scris – „Doresc să îmi cer scuze. Ca persoană publică, nu am fost atent la acțiunile mele și am comis greșeli. Voi accepta toate criticile și mă voi asigura că nu voi mai repeta aceste acțiuni din nou.”

Cu toate acestea, controversa în care este implicat Lai Kuan Lin a luat proporții, iar clipul și pozele au ajuns virale, fiind împărtășite pe mai multe comunități online din China. Din acest motiv, cântărețul a intrat pe locul fruntaș în trendurile de pe Weibo în timp real.

Internauții au fost extrem de dezamăgiți de Lai Kuan Lin, pentru că în mod constant este implicat în controverse. Un al motiv pentru care sunt dezamăgite multe persoane, este că acesta și-a distrus imaginea inocentă și drăguță creată ca membru Wanna One. Acțiunile lui continuă să primească critici.

Lai Kuan Lin a participat în show-ul de supraviețuire marca Mnet – Produce 101 season 2 în 2017. Idolul a ajuns în primii 11 concurenți și a debutat în trupa proiect Wanna One și, de asemenea, a promovat într-un sub-grup alături de rapperul Wooseok.

De atunci, artistul a intentat proces împotriva companiei sale, Cube Entertainment, pentru a suspenda contractul lui exclusiv.

Sursa: (1) (2)

Un gând despre „Lai Kuan Lin este implicat într-o nouă controversă pentru că a fumat și scuipat pe stradă

  1. Pingback: Lai Kuan Lin neagă că are o relație și își cere iertare din nou pentru că a fumat | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s