Selena Gomez spune cum a fost să lucreze cu BLACKPINK

Selena Gomez a dat un interviu pentru revista de modă Elle, unde a vorbit despre experiența pe care a avut-o lucrând cu trupa k-pop BLACKPINK.

Fetele au colaborat la începutul acestui an la single-ul Ice Cream, care este o melodie veselă. Cântecul s-a bucurat de o mare atenție, deoarece YG Entertainment a lansat mai multe teasere despre misteriosul artist care va cânta alături de membrele BLACKPINK, iar fanii au fost foarte încântați când au aflat că vedeta este Selena Gomez.

Imediat după lansarea videoclipului, numărul vizualizărilor de pe YouTube a trecut de 100 de milioane (în doar 40 de ore). Chiar și după lansare, trupa și Selena Gomez au participat la mai multe interviuri online, în care au prezentat cântecul și au vorbit despre această experiență.

Selena Gomez nu s-a oprit din a le lăuda pe membrele BLACKPINK, dezvăluind că i-a plăcut foarte mult energia lor.

Vedeta a spus – „Le iubesc și iubesc și energia lor. Ne-am distrat foarte mult împreună, dar din păcate nu am putut face nimic în persoană din cauza pandemiei. M-am întâlnit cu Jisoo și Rose la un show de modă acum câțiva ani, dar abia aștept să mă întâlnesc față în față și cu celelalte fete.”

Selena Gomez a vorbit și despre filmările videoclipului, unde s-a distrat de minune – „Să filmez videoclipul a fost foarte distractiv. Videoclipurile mele tind să fie nu atât de vesele, iar trupa BLACKPINK este cunoscută pentru videoclipurile colorate și distractive. Din acest motiv, a fost entuziasmant pentru mine să intru în lumea lor.”

Mai jos puteți să ascultație piesa „Ice Cream”!

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s