YoonA, Shin Hye Sun, Kim Ji Won și mai mulți sunt testați negativ pentru COVID19

Pe 25 noiembrie, mai mulți actori care joacă în noile seriale, ale căror filmări au fost suspendate din cauza potențialelor cazuri de COVID 19, au dezvăluit rezultatele testelor.

Actorii principali ai noului serial marca JTBC – Hush – inclusiv Hwang Jung Min și YoonA din Girls’ Generation au fost testați negativ pentru COVID19.

Actrița Shin Hye Sun care este protagonista celei mai noi producții istorice fusion de la tvn, Mr. Queen, de asemenea a dezvăluit presei că a fost confirmată negativ pentru acest virus.

Kim Ji Won o altă actriță care joacă rolul principal în drama difuzată pe Kakao TV – City Couple’s Way of Love – a confirmat că s-a testat pentru COVID19, iar testul a venit negativ. De asemenea, a spus că pe platourile de filmare ale serialului nu a avut niciun contact cu vreun alt actor care este pozitiv. Toți actorii și membrii personalului au dorit benevol să se testeze, ca o măsură de precauție și acum așteaptă rezultatele.

Majoritatea actorilor și a membrilor personalului dramei SBS – Penthouse – inclusiv Park Eun SukUhm Ki Joon și Bong Tae Kyu au fost confirmați negativ pentru COVID19.

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s