Cele mai bune coregrafii k-pop care au folosit scaune!

Toți coregrafii și idolii știu că dansul cu elemente de recuzită, cum ar fi panglici, jachete și mobilier, este extrem de greu de perfecționat, dar captivează ochii privitorului atunci când este bine executat!

Mai jos aveți o listă cu cele mai bune coregrafii pentru care s-au folosit scune de-a lungul generațiilor în industria k-pop!

Lisa din BLACKPINK – coregrafie pe melodia ”Good Thing”

Alți idoli folosesc un singur scaun, dar Lisa a necesitat cinci! În „Good Thing”, aceasta și-a arătat farmecul feminin printr-o evoluție sexy!

AOA – coregrafia melodiei ”Miniskirt”

În ciuda controverselor care circulă în jurul trupei AOA, oamenii nu pot nega că dansul melodiei „Miniskirt” este unic și de neuitat!

Sunmi – coregrafia melodiei ”Full Moon”

Începând de la ”Full Moon”, Sunmi pare să fie pricepută în acest stil de coregrafii, deoarece a abordat dansul însoțit de mobilier și pentru ”Gashina” și ”Heroine”!

Seventeen – coregrafia pentru ”Adore U”

Cine spune că spectacolele cu scaune trebuie să fie sexy? Trupa Seventeen a folosit o canapea în coregrafia melodiei „Adore U” pentru a descrie sentimentul de așteptare cu nerăbdare a momentului mărturisirii sentimentelor!

2PM – coregrafia melodiei ”A.D.T.O.Y.”

În „A.D.T.O.Y”, 2PM a folosit scaune pentru a-și manifesta anxietatea artistică atunci când se confruntă cu o fată misterioasă și încrezătoare, care le umple gândurile toată ziua.

SISTAR19 – ”My Boy”

Poate că „Ma Boy” de la SISTAR19 a fost lansată acum 10 ani, însă a rămas destul de actuală și impresionantă și în ziua de azi. Acesta este unul dintre cele mai sexy videoclipuri coregrafice existente vreodată în k-pop și a început recent chiar să fie în tendințe pe TikTok în Thailanda și Filipine!

FIESTAR – coregrafia melodiei ”You’re pitiful”

O capodoperă de melodie, la fel ca și coregrafia ei, fetele din FIESTAR sunt ca niște zeițe foarte pricepute în executarea mișcărilor de dans alături de parteneri și scaune!

Shinhwa – ”Wild Eyes”

Mulți oameni nu știu că Shinhwa a fost primul grup k-pop care a avut o coregrafie cu scaune în 2001. Minwoo, coregraful rezident al grupului, a realizat coregrafia pentru „Wild Eyes” în douăzeci de minute pentru a-l ajuta pe membrul Shin Hyesung, care a avut o rană la picior pe atunci.

Aveți câteva minute pentru a explora trecutul și vizionați această reprezentație a melodiei „Wild Eyes” de la Shinhwa, unul dintre grupurile k-pop din prima generație!

Sursa

Un gând despre „Cele mai bune coregrafii k-pop care au folosit scaune!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s