Lee Ji Hye vorbește despre complicațiile suferite în urma operațiilor estetice

Cântăreața și actrița Lee Ji Hye a discutat deschis despre complicații suferite în urma operațiilor estetice pe care și le-a făcut. 

În episodul din 26 noiembrie al emisiunii difuzate pe SBS Plus, intitulată  „You can talk to me, your unnie”, comedianta Lee Se Young a apărut ca invitat special. Aceasta a afirmat că s-a săturat de oamenii ce o numesc urâtă, așa că și-a programat o întâlnire în luna decembrie cu un chirurg plastician.

Lee Ji Hye și-a împărtășit gândurile cu privire la decizia luată de Lee Se Young și a vorbit deschis despre experiența ei cu procedurile cosmetice și cu complicațiile acestora. Ea a spus: „Ce o să faci dacă oamenii te numesc urâtă chiar și după intervenția chirurgicală pentru modelarea pleoapei duble? Acest lucru ar duce la o altă procedură, care ar putea duce la complicații grave dacă ai exagera cu ea. Odată mi-am injectat prea multă grăsime în față și a trebuit să iau o pauză de la toate activitățile promoționale pentru că nu-mi puteam mișca fața.”

Lee Ji Hye a continuat: „Acum fața mea și-a revenit la normal, dar sunt atât de mulți oameni care întâmpină momente grele din cauza unor daune ireversibile obținute în urma operațiilor estetice. Cred că ar trebui să ai grijă mai întâi de sănătatea ta mintală, apoi să te gândești la o procedura plastică . ”  

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s