Lee Joon Gi își exprimă părerea pentru un al 2-lea sezon „Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo” în interviul pentru ”allure”!

„Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo” este unul dintre cele mai populare seriale la nivel mondial. Este, de asemenea, una dintre dramele cele mai menționate când vine vorba de dorința arzătoare a unui sezon 2.

Fanii vor un al 2-lea sezon, dar asta pare imposibil. Lee Joon Gi (actor ce a jucat personajul principal masculin din „Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo”) a avut recent un interviu pentru revista „Allure” și și-a împărtășit gândurile despre un al doilea sezon.

Revista i-a cerut să recomande una dintre dramele sale vechi pentru oamenii care stau acasă. Lee Joon Gi a menționat că există o mulțime de seriale și a ales „Time Between Dog and Wolf” și „Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo”.

Actorul a menționat că „Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo” este populară de patru ani și că există o mulțime de fani din străinătate cărora le place această dramă. De asemenea, când unul dintre actorii din „Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo” se descurcă bine cu propriile proiecte, se vor isca din nou discuții despre această dramă.

Când intervievatorul a menționat că într-adevăr prinții din dramă sunt cu toții impresionanți, actorul a răspuns că drama îi include pe (Nam) Joo Hyuk, (EXO) Baek Hyun și (Kang) Ha Neul.

El a continuat: „Fanii își doresc cu adevărat un sezon 2, totuși cu această distribuție nu este posibil (râde)”. Lee Joon Gi a continuat explicând că prin această dramă a câștigat o gamă mai largă de fani. Deoarece majoritatea actorilor din „Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo” sunt acum vedete de top, va fi greu să îi vedem împreună într-un sezon 2.

Lee Joon Gi a jucat recent în drama „Flower of Evil” și a ajuns la 5 milioane de urmăritori pe Instagram.

Sursa

6 gânduri despre „Lee Joon Gi își exprimă părerea pentru un al 2-lea sezon „Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo” în interviul pentru ”allure”!

 1. tsukiko2002

  O drama careia doar cand îi citesc titlul mă trec mii de emoții. Încă visez la un sezon 2, dar este imposibil, deoarece acum toți acei actorii sunt foarte celebri și au zeci de proiecte, prin urmare ar fi prea greu sa ii poti aduna pe toți. 😭😭😭😭😭

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. susodoi 🌼 Autor post

   Știi ce am realizat de cand sper la un sezon 2? Că nu ar avea farmec. Ce ar mai putea aduce/continua? Felul cum s-a terminat a fost excepțional, dar nu a lasat loc de o continuare. În sensul că: o continuare ar putea exista desigur, cu niste imaginatie, însă ar fi super nașpa…nu s ar putea compara cu primul sezon nici intr-o mie de ani. Orice continuare ar face, ar iesi de prost gust la cat de impresionant a fost primul.

   Apreciază

   Răspunde
   1. hyunamyou

    Daca iti place drama din primul sezon, ai dreptate, dar varianta originala a facut sezonul 2 cu ei in lumea moderna si mie una mi s-ar parea o poveste tare, din ce am vazut, cam asta e parerea generala, oamenii vor sa-i vada pe ei impreuna fericiti dupa atat de multa drama. Acum e clar ca nu poate sa mai fie la fel, mai ales cand vine vorba de drama

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
    1. susodoi 🌼 Autor post

     Ideea e că da: mi-a plăcut extrem de mult primul sezon”. Dar nici nu am ”experiență” cu dramele istorice ca să pot compara. Însă orice continuare mi-aș putea imagina în versiune de ”zilele noastre”, nu știu… parcă nu se potrivește. Doar că desigur, dacă varianta originală a fost și ea super mișto cu toate că sunt ei în lumea modernă, de ce nu 😀 Aș fi extrem de bucuroasă și curioasă, orice continuare ar fi :))

     Apreciază

     Răspunde
     1. hyunamyou

      Sincer, nu am vazut varianta originala si nici nu am de gand sa o incerc, dar stiu ca oamenilor le-au placut finalul acolo si e de inteles. Adevarul este ca finalul primului sezon de la coreeni este unul dintre cele mai interesante finaluri vazute vreodata, asta e clar, este iconic, mie asta mi-a ramas cel mai mult in minte la acest serial. Un sezon 2 nu ar putea sa fie mai bun, eu doar voiam sa punctez faptul ca oamenii doar vor sa vada si fericire. Cand vine vorba de drama/tragedie, serialele istorice sunt prin top in general, poate si pt ca istoria lor este trista, tocmai de asta eu nu prea pot sa le gust(desi tot am vazut si eu din ele). Daca iti place genul asta de seriale, ai de unde alege.

      Apreciat de 1 persoană

      Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s