Talentatul ilustrator Lee.K a revenit cu o altă capodoperă ce îl reprezintă pe Jimin din BTS

În luna noiembrie a anului 2020, talentatul și faimosul ilustrator coreean Lee.K a împărtășit pe contul său oficial de Instagram ultima capodoperă cu Jimin.

Lee.K a creat încă o piesă superbă de artă, pe care el a numit-o „grafit pe hârtie”, inspirată de Park Jimin, membrul al grupului BTS, care a atras atenția și a obținut reacții excelente. Lee.K a declarat anterior că Jimin este muza sa și că a desenat peste 30 de opere de artă inspirate de către acesta. Chiar a expus aceste piese superbe în mai multe țări.

Un internaut a întrebat: „ Așteaptă, nu-i acesta Jimin? Îl recunosc imediat din pricina dinților săi strâmbi.”  Nu am putea nega „imperfecțiunea perfectă” a lui Jimin.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 1605987532-img-3619.jpg

Lee.K a explicat de ce Jimin este muza sa: „Am fost atras de farmecul lui Jimin datorită măștii pe care o poartă. Liniile feței sale sunt foarte fine. Nasul îi este plat, dar vârful este ascuțit. Buzele și pleoapele sunt groase, iar liniile feței seamănă cu cele ale unei doamne. Trăsăturile îi sunt foarte asiatice, dar liniile care coboară de la decolteu sunt foarte groase și unghiulare. Mă tem că îl laud prea mult pe Jimin, așa că voi opri explicația mea acum!”

Iubitorii de artă care au văzut aceste piese inspirate de Jimin au rămas uimiți. 

 
 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s