Fanii sunt furioși din cauza absenței trupei BLACKPINK din clasamentul câștigătorilor festivității ”2020 APAN Music Awards”

Festivitatea ”APAN Music Award” a anunțat în 26 noiembrie lista câștigătorilor categoriei „Top 10 artists award”, iar fanii sunt furioși deoarece BLACKPINK nu se încadrează în acest top.

”2020 APAN Music Awards” trebuia să aibă loc în data de 28 noiembrie la Kyunghee University Grand Peace Palace dar a fost anulat din cauza cazurilor de COVID-19.

Câștigătorii au fost aleși pe baza vânzărilor fizice ale albumelor, a clasamentelor digitale, a voturilor de popularitate și a notelor date de juriu. Premiul îi consideră „cei mai mari cântăreți care au făcut k-pop-ul să strălucească în 2020”.

Publicată în ordine alfabetică coreeană, lista „Top 10 artists award” îi are în componența sa pe Kang Daniel, The Boyz, MONSTA X, BTS, SEVENTEEN, IZ*ONE, Im Young Woong, GOT7, NCT 127 și TWICE.

Foarte vizibilă este absență trupei de la YG Entertainment, BLACKPINK, care au avut anul acesta o revenire așteptată cu nerăbdare de către fani, și anume primul album complet „The Album”.

Pe lângă faptul că este singurul grup k-pop de fete care a avut peste 1 milion de pre-comenzi pentru un singur album, BLACKPINK a vândut mai mult de 590,000 de albume în prima zi de la lansare (cel mai mare număr din acea perioadă).

Online, melodia de titlu „Lovesick Girls” încă se află în Top 5 melodii în clasamentul MelOn Charts la aproape două luni de la lansare.

Și continuă să domine și alte clasamente digitale coreene.

Mai mult decât atât, trupa a fost denumită „cel mai mare grup pop din lume” de către Bloomberg după ce a ajuns pe locul 1 în clasamentul de muzicieni al renumitei companii de analize media.

„Alături de grupul de băieți BTS, BLACKPINK a atins un nivel de popularitate globală fără precedent în istoria muzicii.”Lucas Shaw, Bloomberg

Popularitatea lor poate fi văzută și prin numărul mare de vizualizări pe care videoclipurile lor muzicale le au pe YouTube, toate acestea acumulând sute de milioane de vizionări. Numai „DDU-DU DDU-DU” are peste 1,4 miliarde de vizionări.

Având în vedere milioanele de albume pe care le-au vândut, pozițiile în clasamentele digitale au ridicat până în prezent și popularitatea recunoscută pe scară largă, astfel că fanii BLINK au pus repede la îndoială decizia celor de la ”APAN Music Awards 2020” de a le exclude de pe lista celor mai buni 10 artiști.

Aceștia susțin că fetele au fost jefuite de premiu, denumindu-l „spectacol de premiere trucat”.

Sursa

2 gânduri despre „Fanii sunt furioși din cauza absenței trupei BLACKPINK din clasamentul câștigătorilor festivității ”2020 APAN Music Awards”

  1. Aida

    „Alături de grupul de băieți BTS, BLACKPINK a atins un nivel de popularitate globală fără precedent în istoria muzicii.” , răspunsul care spune multe . Și eu am fost foarte surprinsă când am văzut că fetele nu au câștigat . 2020 a fost (în OPINIA MEA ) cel mai bun an al lor pe plan muzical . Blackpink nu e trupa mea preferată , nu e nici pe podium dar chiar și așa trebuie să recunosc că sunt surprinsă de faptul că nu au câștigat absolut nimic ,doar BTS sunt au cam același nivel ca ele (adică ambele trupe sunt mai populare decât celelalte , în vizualizări sunt cu mult peste alte trupe iar în recorduri numărul 1 BTS , numărul 2 BP, nu vreau să supăr pe nimeni ). Asta este ,poate la anu’

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s