Song Kang vorbește despre „Sweet Home”, obiceiurile personale și multe altele

Song Kang Talks About Filming “Sweet Home,” His Habits, And More

Song Kang a susținut un interviu pentru revista Marie Claire în care a vorbit atât despre proiectele sale, cât și despre obiceiurile personale și nu numai!

La momentul actual Song Kang este ocupat cu filmările pentru cea mai nouă producție marca tvN, „Navillera”, în care interpretează un bărbat tânăr ce reușește să lege o legătură strânsă cu un alt bărbat mai în vârsta din domeniul baletului. Acesta a încheiat la începutul anului filmările pentru alte două proiecte, „Sweet Home” și „Love Alarm 2”, iar actorul a spus că este entuziasmat de rezultatele finale.

Song Kang a mărturisit: „Mă întreb mereu dacă sunt scene pe care nu le-am jucat corespunzător sau în care nu am reușit să transmit bine sentimentele personajului. Nu a mai rămas mult timp până la premiera ‘Sweet Home’ și sunt foarte curios cum va fi percepută de către public, deoarece folosește foarte multe efecte speciale, iar eu am interpretat de cele mai multe ori privind un ecran verde.”

Actorul a recunoscut că este dificil să joci alături de un ecran verde, dar a avut parte de ajutorul decorului realistic și al machiajului folosit. Acesta a spus: „Era un decor așa de bine realizat încât mereu ajungeam cu 20 sau 30 de minute mai devreme și doar stăteam acolo, îmi permiteam mie să fiu cuprins de poveste.”

Când a fost întrebat ce îl face să fie entuziasmat, actorul a răspuns: „Îmi place să fiu pe platou. Emană propria energie. Când mă aflu pe platourile de filmare, uit că sunt obosit și am o energie așa de bună încât alerg împrejur de unul singur.”

Pe de alta parte, el a mai dezvăluit: „Sunt și zile în care nu mă simt la fel de bine, Dacă sunt acasă și mă uit la un serial într-o zi dintre acestea, sunt șanse să încep să plâng la anumite replici. Când simt pasiunea, disperarea sau sinceritatea din spatele cuvintelor ajung să lăcrimez.”

Song Kang a purtat un dialog cu Marie Claire cu trei ani în urmă, iar atunci a spus că îi place să-și imagineze viitorul. Visul său era să își petreacă timpul savurând o cană de ceai în casa lui, în mijlocul pustietății. Acum, trei ani mai târziu, nu s-au schimbat prea multe. Actorul a dezvăluit: „Mă imaginez trezindu-mă bine dispus într-un loc părăsit, făcând gimnastică în timp ce mă bucur de aerul curat și savurez o cafea. Acest gând mă motivează să muncesc mult acum ca să pot ajunge acolo.”

De asemenea, Song Kang a vorbit despre motivele pentru care își apreciază timpul petrecut singur: „Mă bucur de lucrurile mici. Să fii actor nu este chiar cea mai stabilă carieră. Cred că de aceea îmi imaginez în permanență o viață care e stabilă și calmă. Mai mult, o parte din mine adoră să petreacă timp singur, în liniște.”

Actorul a spus că simte nevoia de a avea timp pentru sine: „De aceea îmi dau telefonul pe silențios, ca să nu mă distragă. A devenit un obicei acum. Dacă nu am timp pentru mine, devin foarte stresat.”

Song Kang a mai zis că în ultima perioadă citește cărți pentru că nu vrea să se gândească la nimic. A dezvluit că îi plac romanele de mister și că le citește înainte de a se culca: „Trebuie să fac asta pentru a mă putea relaxa.”

Intervievatorul și-a exprimat suprinderea pentru plăcerea lui Song Kang de a citi romane de mister pentru a se relaxa. Actorul a explicat: „Este în regulă, deoarece îmi place atunci când citesc, dar o dată ce am închis cartea am uitat tot. Când am început să stau singur în Seul, dormeam cu televizorul aprins pentru că nu-mi plăcea sentimentul de singurătate. Așa că în locul televizorului am început să las pornită o aplicație de meditat sau să citesc înainte să mă culc, iar a doua zi mă simt mult mai bine. Așa am ajuns să am obiceiul cititului.”

Song Kang a încheiat interviul recomandând cartea pe care o citește în acest moment, „Străinul de acasă” de Shari Lapena.

Song Kang se va întoarce pe ecrane în ipostaza unui elev de liceu singuratic care va trece printr-o serie de evenimente neprevăzute în producția „Sweet Home”, care va avea premiera în data de 18 decembrie.

Sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s