Hyerim din Wonder Girls mărturisește că a început să aibă insecurități după ce a întâlnit-o pe Jihyo din TWICE ca stagiară

Hyelim Eks Wonder Girls Kenang Masa Trainee, Ini yang Bikin Ia Minder Saat  Ketemu Jihyo TWICE

Hyerim, fostă membră Wonder Girls, a vorbit despre dificultatea primelor zile la JYP Entertainment.

Pe 29 noiembrie, într-un episod al emisiunii „On Dream School” de pe KBS 2TV, Hyerim a oferit sfaturi și încurajări elevilor care se pregătesc să susțină examenele de intrare la facultate (CSAT).

Aducând în discuție experiența sa ca stagiară, Hyerim a mărturisit: „Încă de tânără am iubit să când și să dansez. După școală, am petrecut mai mult timp cântând și dansând în fața oglinzii decât învățând, pentru că visam să devin membra unui grup feminin.

Am auzit că JYP ținea audiții în Hong Kong, așa că am decis să încerc. A trebuit să îmi las prietenii și familia în urmă și să plec în Coreea singură, însă am făcut-o pentru că am vrut să devin cântăreață mai mult decât orice.

Cu toate acestea, Hyerim recunoaște că nu întotdeauna a fost lapte și miere: „Când mă gândesc din nou la zilele în care am fost stagiară, nu de fiecare dată era bucurie și încântare. Încă îmi amintesc prima zi de stagiu. A fost de Ziua Îndrăgostiților, 14 februarie 2007.

Am plâns în prima zi de antrenament. Asta din cauză că, atunci când eram elevă în Hong Kong, credeam că sunt cea mai drăguță și talentată dansatoare. De cum am ajuns în camera de antrenamente, am realizat că toată lumea se descurca mai bine decât mine și toate fetele erau atât de frumoase.

Hyerim și-a amintit chiar de Jihyo din TWICE: „Jihyo din TWICE era și ea acolo pe atunci. Ochii ei erau mult mai mari decât ai mei. Credeam că am cei mai mari ochi, însă ai ei erau și mai mari. Era atât de frumoasă și talentată. Am început să mă simt foarte nesigură, am devenit foarte mică subit. Stima mea de sine a scăzut. Mă simțeam ca un pește dintr-un mic acvariu care a fost aruncat în ocean.

Însă povestea lui Hyerim are un final fericit. În ciuda factorilor care au descurajat-o, aceasta a muncit din greu și a ajuns să debuteze în 2010 alături de Wonder Girls!

if park jihyo would step on me then- (@j_jisoo) | Twitter

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s