Internauții sunt nemulțumiți de lista participanților la „MAMA 2020” ce conține 13 grupuri de băieți și doar 5 grupuri de fete

Internauții au comentat rapid actualizarea recentă cu privire la noii artiști care vor participa la „MAMA 2020”. Lista actuală conține 13 grupuri de băieți și doar 5 grupuri de fete.

Mulți fani și-au arătat în mod deschis dezamăgirea legată de faptul că Mnet a invitat un număr mic de trupe de fete și din cauza lipsei totale de evoluții solo.

BlackpinkRed VelvetITZYGFriendEVERGLOW și LOONA sunt singurele grupuri de fete menționate în postarea populară de pe Twitter.

Fanii întreabă în același timp și despre grupurile de fete debutante Weeekly și Secret Number, ambele fiind nominalizate la categoria feminină „Rookie of the Year”, dar care, de asemenea, nu fac parte din lista artiștilor prezenți la ceremonie.

SunmiJessiIUTaeyeonHeizeHwaSa, sunt menționate și ele ca soliste de sex feminin ce merită să facă parte din „MAMA 2020”.

Sursa

5 gânduri despre „Internauții sunt nemulțumiți de lista participanților la „MAMA 2020” ce conține 13 grupuri de băieți și doar 5 grupuri de fete

 1. KIM

  Sunt Stray Kids(care nu sunt nominalizați în nicio categorie) și Enhypen(grup care a debutat literally azi) și nu sunt Blackpink(care aveau șanse foarte mari la daesang la ce an uimitor au avut) și Itzy(care au crescut o grămadă în popularitate și au printre cele mai iconic momente și melodii din 2020)?? Red Velvet nu au fost foare active anul acesta, dar măcar Seulrene??? E clar cât scandal va ieși după festivitate…

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. hyunamyou

  Mama nu mai este ce a fost de mult, BTS au salvat premierea anul trecut(au avut un fel de concert), dar acum se vede saracia:))) Oamenii vor sa vada cel mai mult grupurile populare, iar aici bate vantul. Eu una cred ca e bine, oricum nu merita la cum a facut Mnet cu premiile in trecut.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s