Kai din EXO nu se poate opri din plâns în timp ce citește o scrisoare de la un fan

Kai nu s-a mai putut opri din plâns!

Pe 30 noiembrie, artistul din trupa EXO a ținut o transmisie live – ‘KAI (开): THE OPENING LIVE‘ – pentru a sărbători lansarea albumului solo. În timpul sesiunii V live, Kai a citit scrisoriile de la fani și nu s-a putut abține să nu plângă.

Kai a început să plângă după ce a citit scrisoarea unui elev în ultimul an de liceu, care se pregătea de examenul de admitere la facultate.

În scrisoare, fana a scris – „Sunt în ultimul an la liceu și nu am mai râs de mult timp, dar cel mai fericit moment de până acum a fost când ai apărut în emisiunea I Live Alone. Am învățat mult înainte, ca să pot să mă uit la show. Cântecul tău a fost lansat exact înainte de examenul de admitere la facultate, așa că o să mă descurc foarte bine odată ce voi asculta melodia ta. Când mă gândesc la tine, stresul îmi dispare.”

Fana a încheiat scrisoarea, spunând: „Sunt foarte ușurată că există cineva ca tine în perioada examenului de admitere la facultate”.

În timp ce citea scrisoarea, Kai a început să plângă și nu s-a putut opri nici când a terminat-o de citit.

Acesta a spus: „Mulțumesc. Ar fi trebuit să le citesc pe toate, dar îmi pare rău că nu pot. Mulțumesc pentru că mă sprijiniți în acest fel și sper că te vei descurca foarte bine la examenul de admitere la facultate. Nu vreau nimic altceva decât ca toată lumea care mă sprijină să fie fericită. Sunt fericit datorită ție.”

Sursa: allkpop

Un gând despre „Kai din EXO nu se poate opri din plâns în timp ce citește o scrisoare de la un fan

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s