Arin din Oh My Girl, pictorial pentru animalele abandonate

Membra trupei Oh My Girl, Arin, participă la o campanie de strângere de fonduri pentru animalele abandonate.

Revista „The Star Magazine” a lansat o campanie pentru ediția din luna decembrie care va conține poze cu Arin și cățelușul ei numit „Ari” , astfel că în data de 1 a lunii curente au fost lansate fotografii drăguțe cu cei doi într-un cadru colorat și vesel.

Pictorialul a fost planificat de către Marpple Shop, The Star Magazine și Arin pentru sfârșitul anului. Toate păturile și pernele care au fost folosite în realizarea pozelor sunt de vânzare în cantitate limitată de către Marpple Shop. O parte din profit va fi donat unei organizații care sprijină adăposturile de animale din Coreea.

Arin a oferit și un interviu pentru revista în care a spus: „Mereu am vrut să ajut animalele abandonate și din fericire am primit șansa de a participa la această campanie. Dacă o să am ocazia mai târziu, vreau să adopt un animal abandonat. Asta înseamnă că Ari va avea un frate mai mic așa că, chiar vreau să participe și el.”

În ceea ce-l privește pe Ari, Arin a împărtășit pe rețelele de socializare fotografiile acestuia și a declarat: „Atmosfera de acasă a devenit mult mai strălucitoare după ce Ari a venit acasă. Sunt atât de fericită pentru că îmi arată atât de multă afecțiune în aceste zile”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s