BoA, ONEUS și VANNER lansează videoclipuri noi + teasere de la ONEWE, Kim Chung Ha, NCT 2020, IZ*ONE și alții

BoA is fierce in 'Better' MV teaser and new concept photos for comeback  album | allkpop

Mai mulți artiști au revenit, iar alții lansează teasere.

BoA își face mult așteptata revenire cu piesa „Better” și un videoclip dramatic. Artista lansează în același timp cel de-al zecelea album, care poartă același nume și marchează douăzeci de ani de la debut.

ONEUS lansează un videoclip plin de culoare, în care membrii decid să zdrobească tot ce le iese în cale! Versurile pentru „BBUSYEO” exprimă dorința unei persoane de a lăsa o impresie bună altcuiva.

Membrii VANNER sunt încrezători să parieze în videoclipul pentru „Form”. Piesa face parte din cel de-al doilea album single, intitulat „Saeng” și exprimă dorința băieților de a transmite un mesaj puternic publicului,

NCT 2020 bucură fanii cu un teaser video pentru „Resonance”. Grupul de la SM Entertainment dorește să transmită un mesaj important și anume că, orice s-ar spune și orice s-ar întâmpla, băieții vor rămâne puternici împreună. Lansarea va avea loc pe 4 decembrie.

Membrele IZ*ONE lansează primul teaser video pentru „Panorama”. Piesa este reprezentativă pentru cel de-al patrulea mini album, intitulat „One-reeler / Act IV”, care va apărea pe data de 7 decembrie.

GHOST9 ne arată o mică parte din coregrafia noii piese cu care se pregătește să revină. Aceasta se numește „W.ALL”, face parte din cel de-al doilea mini album intitulat „PRE EPISODE 2: W.ALL” și va apărea pe 10 decembrie.

Kim Chung Ha ne surprinde plăcut cu un poster pentru „X”, o piesă pre-lansată pe 10 decembrie care anticipează albumul „Querencia” din 4 ianuarie. Imaginea conține următoarele versuri: „Calea pe care am pășit. Nu a fost acoperită cu flori.

Trupa ONEWE dezvăluie fotografii cu Dongmyeong și Harin în costume negre elegante pentru albumul „Memory: Illusion”. Acesta va fi lansat în data de 11 decembrie.

Jun.K din 2PM dezvăluie teasere noi pentru „20 Mins”. Acestea prezintă niște schițe adorabile și anticipează cel de-al treilea mini album al artistului, care va apărea pe 9 decembrie. Este, de asemenea, primul mini album lansat după ce a fost eliberat din armată.

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s