Celebrul serial spaniol „La Casa de Papel” va avea un remake coreean!

What time will the 4th season of La Casa de Papel premiere on Netflix? |  HIGHXTAR.

Serialul „Fabrica de Bani”, cunoscut internațional ca „Money Heist” sau „La Casa de Papel” va primi un remake coreean!

„La Casa de Papel” este un serial spaniol care are în centru un grup de oameni conduși de un geniu numit „Profesorul”. Aceștia pregătesc cea mai mare lovitură dată vreodată, însă pentru asta trebuie să intre în Monetăria Regală a Spaniei. Netflix a cumpărat serialul în 2017.

În luna iunie s-a dezvăluit că BH Entertainment și Content ZIUM au fost în discuții pentru un remake coreean, iar pe 1 decembrie s-a confirmat știrea. Remake-ul va avea o poveste asemănătoare, cu un grup de oameni care au diferite talente și care sunt conduși de o minte genială, însă acțiunea se va desfășura în Coreea.

Álex Pina, producătorul serialului, a declarat: „Timp de mai mulți ani, producțiile coreene au captivat publicul internațional prin structura lor și promovarea culturii, așa cum a făcut și La Casa de Papel acum. De aceea am fost atrași de o versiune coreeană a serialului. Sunt entuziasmat să aflu ce se va întâmpla cu acest caz în Peninsula Coreei de Sud.

Directorul dramei va fi Kim Hong Sun, cunoscut deja ca un maestru al genurilor sci-fi, horror și thriller datorită unor producții precum „Son: The Guest”, „Voice” și „Black”. Scenariul va fi scris de Ryu Yong Jae și echipa sa, care s-a ocupat de serialul „Psychopath Diary” de pe tvN. BH Entertainment („A Single Rider”, „Miss Baek”) și Content ZIUM („Itaewon Class”, „Go Back Couple”, „More than Friends”, „Run On”) vor fi co-producători.

Detaliile precum titlul, actorii și programul filmărilor urmează să fie anunțate. Cine considerați că ar fi potrivit pentru a juca?

sursă

Un gând despre „Celebrul serial spaniol „La Casa de Papel” va avea un remake coreean!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s